download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Златен медал и за ОРАК Инженеринг

30.09.2006 16:03 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2819 пъти Статистики
Две партньорски решения на ОРАК Инженеринг взеха златни медали на Международния Технически Панаир Есен 2006 в град Пловдив. Продуктите ПОС терминал КАРАТ ПОС ЛИДЕР на КАРАТ Електроникс и Автоматизирана информационно-измервателна система за контрол, отчитане и управление на енергопотреблението на INCOTEX - базирани на софтуерни компоненти на Бизнес Платформа ОRAK R5 разработка на ОРАК Инженеринг.
Традиционното участие на ОРАК Инженеринг продължава. Тази година то е съчетано с честването на 10 годишнина от създаването на фирмата. По този повод ОРАК Инженеринг ще раздаде рекордни награди на стойност 10 000 лв., чрез специална томбола, която ще се тегли в събота от 17:00ч. Всеки желаещ да участва трябва да попълни анкета и да отговори на 4 въпроса.

Тази година ОРАК Инженеринг се представя на три собствени щанда и присъства на още девет други партньорски щанда, като по този начин фирмата се явява най-големия изложител от софтуерния бранш.

За първи път ОРАК организира специален ВИП Щанд на два етажа, на първия от който се провеждат ежедневни презентации на продуктите разделени на сутрешен и следобеден блок. Акцентите на представянето са новите разработки на фирмата - ХОТЕЛ ON-LINE и новият продукт за управление на центрове за услуги, вкл. фитнес клубове, солариуми, козметични центрове и др.- ORAK РЕЛАКС R5; ORAK ПРОИЗВОДСТВО R5 - за управление на производството в сферата на месопреработващата, млекопреработващата, сладкарската и др. отрасли на хранително-вкусовата промишленост, както и решения за управление на Търговия на Едро и Разнос, и Търговия на дребно - магазини, супермаркети, ресторанти и др. На втория етаж е организирана специална ВИП ложа за клиентите и партньорите на фирмата. ОРАК ИНЖЕНЕРИНГ излъчва на живо в интернет сутрешните блокове на презентациите от своите щандове, както и картина и звук от другия самостоятелен щанд. Всеки, който не е имал възможност да посети щандовете на фирмата може да се докосне до атмосферата като се регистрира на www.orakgroup.com. Десет от регистриралите се on-line ще получат безплатна антивирусна програма от NOD 32.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.