download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft работи с хакери

08.10.2006 23:34 (преди 17 години и 6 месеца) | sorcerer | показана 2343 пъти Статистики

От компанията търсят различни начини да подобрят сигурността на своите продукти

Екип от компанията е присъствал на най-голямото събиране на хакери в Азия – Hack in the Box. По този начин от софтуерния гигант искат да разширят комуникацията си със специалистите в областта на сигурността, за да подобрят разработваните от компанията продукти. Много от участниците в конференцията по сигурността смятат, че от Microsoft наистина търсят промяна, опитвайки се да комуникират свободно с хакерите. "Те искат нашата помощ вместо просто да си седят на върха на тяхната планина и да се тупат в гърдите с думите “ние сме най-добрите”, заяви един от специалистите, който участва в събитието. Основната цел на Microsoft е да се обсъдят възможните пропуски в сигурността на новата операционна система на компанията – Windows Vista.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 09.10.06, 21:13, anonymous:
    Няма страшно. С очакваното забавяне от 15 до 30% на всички приложения при работа под новия Windows много потребители ще кажат "asta la vista" на Мicrosoft...
  • Вторник, 10.10.06, 13:07, boy4o:
    Осмелявам се да предположа, че в тази новина всичко е фалшиво. Ясно защо - никой същински хакер няма даже и да допусне мисълта за сътрудничество с M$!
  • Вторник, 10.10.06, 15:01, anonymous:
    Е ,кои нормален човек ще помага да се установи пален информационен контрол над света.
    Кои би обслужил Васил клепара за когото-Всички балгари са престапници.
    А тои какав е.
    Е нали поне ще спазва закона.
    Какво?
    Тои е закона.
    Кои хакер ще помага на луди и маняци?
  • Сряда, 11.10.06, 11:47, anonymous:
    Майкрософт отново прилагат ефтини PR трикове. Ако наистина мислиха за нас и искаха да подобрят сигурността на новата си OS щяха да се допитат до нас още докато виста бе6е в процес на разработка. А те какво правят започват да говорят няколко месеца преди продажбите на новия си продукт. Защо ли??? Та какво ни трябва на нас: - ние искаме от години Windows да бъде лек, стабилен и сигурен. А какво ни предлагат те виста която е тромава, забива а за сигурността не искам все още да говоря, но тези неща вече не са чак толкова важни защото и без това повечето от нас ве4е са специалисти в тези 3 точки които би трябвало да са приуритет и на Microsoft.От цялата работа ние сме най-опарени защото за съжаление Windows няма достоен аналог за обикновенния потребител.ЖАЛКО!!!
  • Петък, 20.10.06, 18:42, anonymous:
    аз съм съгласен с мнението на stuff_zz защото и според мен Windows Vista ще е някаква тромава операциона система която наистина няма да ни върши работа... незнам сигурно Microsoft са направили тази операционна система да тръгва на Бил Геитс на компютара незнам ама сан почти обеден че като излезе Windows Vista около 70% от хората ще си продължат да си пработат с Winodws XP защото ще бъде много по лека операциона ситема от Vista ....

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.