download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Vista вече беше кракната

15.11.2006 18:41 (преди 17 години и 5 месеца) | sorcerer | показана 4658 пъти Статистики
Новата операционна система на Microsoft беше успешно атакувана от компютърните пирати
В интернет пространството вече се появи версия на Windows Vista за сваляне, наречена Vista BillGates. Пиратите очевидно са се справили доста успешно с всички прехвалени защити на новата операционна система. Кракнатата версия е снабдена с продуктов „ключ“ (сериен номер), който позволява безпроблемно инсталиране. Отделно от нея трябва да се свали т.нар. „активационен крак“, който също трябва да бъде инсталиран. По този начин се заобикаля активационния процес на Vista, който проверява легалността на инсталираното копие. Същите пиратски сайтове вече предлагат и Office 2007 Enterprise. Тя не се нуждае от активация, така че е снабдена само с продуктов „ключ“ (сериен номер). От Microsoft могат да деактивират дадени копия чрез Windows Update или да правят невалидни дадени продуктови „ключове“, но надали ще се справят с пиратските копия на новите си продукти като цяло. От компанията коментираха по следния начин въпроса: „Щастливи сме, че потребителите нямат търпение да започнат да използват Windows Vista. Копията, които се предоставят за сваляне обаче не са финални версии и потребителите трябва да избягват неоторизирани копия, които могат да бъде непълни или фалшиви. Нелегалните копия ще бъдат ограничени съвсем скоро чрез нова платформа за защита на софтуера на Microsoft.“

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 16.11.06, 14:22, boy4o:
    Хубаво, хубаво! Всичко, което вреди на империята на злото е добро за цялото човечество. Само не знам дали M$ ще имат нужда от нова платформа за защита на софтуера. Миналата седмица в Гартнер мина инфо, че Бил губи по 0.17% пазарен дял месечно поради миграция на потребителите към отворения код. Новата платформа май ще ускори този процес и накрая ще се окаже качулка след дъжд. Без да коментираме, че Vista - или поне Beta2, която пробвах - е безобразно тежка.
  • Сряда, 27.12.06, 23:52, pipo_iv:
    аз мисля че нарочно са я направили тежка,за да може да си смениш хем софтуера,че и хардуера.
  • Четвъртък, 28.12.06, 00:52, anonymous:
    Вярно е че Vista галта RAM като шоколадови бонбони. Но какво да се прави, моето мнение е че доста хора ще си останат на доброто старо Windows XP. Въпрос на избор е това.
  • Четвъртък, 28.12.06, 04:26, anonymous:
    Съгласен съм с предния коментар. Нямам никакво намерение да минавам на Виста.

    СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ
    СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ

  • Събота, 30.12.06, 12:05, anonymous:
    Даже и не искам да чувам за вистата им.Да правят каквото си щат.Още малко ще се репчат и това ще е.
    Ubuntu е просто жесток.
    Върви като спортна кола.Няма нищо общо с таратайката на ЦРУ- Windows.И най-готиното е ,че става по-добър всеки ден.Усещаш, че системата ти е жива,че диша.Не ти се натрапва по никакъв начин,не те изнудва с лицензи.
    За нищо на света не бих работил повече с невярната и истерична любовница Windows,която пълни даже душата ти с вируси.Даже при самата мисъл за това ми става отвратително.
    Приключих отдавна с нея.Да правят каквото си щат.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.