download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

BitTorrent ще разпространява филми

01.12.2006 10:10 (преди 17 години и 4 месеца) | stefankr | показана 2786 пъти Статистики

Компанията BitTorrent съобщи, че е постигнала договореност с най-големите телевизионни и киностудии за разпространение на техни видеоматериали.

Протоколът BitTorrent опростява зареждането от Интернет на файлове с голям размер. На практика, пиринговите мрежи BitTorrent често се използват за разпространение на цели дискове с отворен код, пиратски програми и нелегални копия на филми.

Ръководството на BitTorrent продължава активно да сътрудничи с Американската асоциация на кинокомпаниите (МРАА), изчиствайки резултатите от търсенето на препратки към пиратски материали. Паралелно с това се сключиха договори с водещите киностудии. BitTorrent започна да разпространява видео, предоставено от компаниите Warner Bros. Home Entertainment, Egami Media, Hart Sharp, Koch Entertainment и The Orchard. Към този списък сега се присъединиха 20th Century Fox, G4, Kadokawa Pictures USA, Lionsgate, MTV Networks, Palm Pictures, Paramount Pictures и Starz Media.

Чрез сайта BitTorrent.com желаещите могат да придобият X-Men The Last Stan, Ringu/Ring, Saw III, Mission: Impossible III и други. Чрез BitTorrent ще се разпространяват популярни серии в това число "Бягство от затвора" и "Celebrity Deathmatch".

Повечето филми могат да се купят или да се гледат "под наем". От компанията BitTorrent отбелязват, че датата на поява на новите заглавия в мрежата ще съвпада с момента на излизане на DVD. Освен това компанията Palm Pictures планира да предостави на потребителите на BitTorrent възможността да си изтеглят новите пълнометражни филми едновременно с излизането им на големия екран.

Източник: compulenta.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.