download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Майкрософт обяви официалната премиера на Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft® Exchange Server 2007

03.12.2006 11:19 (преди 17 години и 3 месеца) | ogi | показана 3502 пъти Статистики
Пускането на трите нови продукта бележи началото на нова технологична ера
Теодор Милев
Теодор Милев

30 ноември 2006 г., София. Г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, обяви официално, че новите продукти на компанията - Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft® Exchange Server 2007, вече са достъпни за бизнес потребителите в България. Обявяването на новината у нас изпревари официалното й оповестяване в САЩ поради часовата разлика.
“Влиянието на Windows Vista® и 2007 Microsoft® Office System върху развитието на пазара ще доведе до увеличаване на приходите и растеж на повече от 1 милион ИТ фирми в целия свят, предлагащи хардуер, софтуер и ИТ услуги. За всяко евро от свързания с Windows Vista® доход на Майкрософт за 2007 г., поддържаната от Майкрософт екосистема ще донесе допълнителни приходи от почти 14 евро на партньорските й компании”, каза г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, позовавайки се на проведено от IDC проучване.

Според цитирания анализ с появата на пазара на Windows Vista® в 6-те европейски страни, в които е проведено проучването, ще бъдат открити над 1 милион нови работни места. В световен план се предвижда системата да бъде инсталирана на повече от 100 милиона компютъра само през първата година от предлагането й.
Създаването на новите версии на Windows и Office е резултат от безпрецедентно сътрудничество между Майкрософт и потребителите от цял свят. За да събере коментарите и предложенията им, компанията е провела над 10 милиарда тестови сесии, а от сайта й са били свалени повече от 5 милиона бета версии на продуктите. В резултат новите продукти на Майкрософт са базирани на концепция, която има за цел да улесни хората при ежедневната им работа и да им разкрие още по-големи възможности за успех, превръщайки информацията в потенциал за развитие и растеж.
По време на събитието г-н Милев дари от името на Майкрософт България два професионални телескопа на обсерваториите в Смолян и Варна, чиито екипи са разработили проекти за успешно прилагане на информационните технологии в обучението. Двата проекта са сред 33-те отличени в първия "Национален конкурс за учители по всички учебни предмети от средното училище за създаване и/или успешно прилагане на нови технологии в обучението.” Конкурсът е под патронажа на Майкрософт България и Министерство на образованието и бе проведен по-рано тази година.
Официалното пускане на Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft ® Exchange Server 2007 за бизнес потребителите в България е част от кампанията по представянето на новите продукти в страната, която се провежда под мотото “Близо до очите, близо до сърцето”.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 03.12.06, 17:08, anonymous:
    Ич не ме занимавайте с тоя Windows. Дреме ми на оная работа.
  • Понеделник, 04.12.06, 12:59, anonymous:
    Касперски има право,може и трябва пръв да заведе дело за антимонопол и дискриминация на неговите AV
  • Събота, 13.01.07, 23:47, anonymous:
    :)ми занимавай се с линукса си де:)

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.