download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ZIP.BG - уникален онлайн органайзер за контакти

03.12.2006 18:01 (преди 17 години и 4 месеца) | stefankr | показана 5924 пъти Статистики

Със сайта ZIP.BG се разкриват напълно нови и неизползвани досега възможности за комуникация между приятели, съученици, колеги, бизнес-партньори и познати. Първата по рода си инициатива в родното онлайн пространство е продукт на Инвестор.БГ АД.

Целта на социалния сайт ZIP.BG (http://zip.bg/) е да улесни общуването между хора, които вече имат установен контакт, да помогне на тези, които биха искали да влязат във връзка. Това не е място за случаен флирт, а за сериозни хора, които се представят с истинските си лица. За да сте член на ZIP.BG, трябва някой да ви покани. След това, за да стигнете до човек, който е важен за вас, може да използвате своите и неговите контакти, структурирани по удобен начин. За допълнително удобство те са визуализирани с онлайн карта, което ги прави бързо разпознаваеми, благодарение и на качените от потребителите лични снимки. Уникалното в проекта е, че изпращането на съобщения за вътрешна комуникация между потребителите е напълно безплатно.

„Сайтът е изграден, следвайки най-модерните тенденции за проектиране на мащабни информационни системи, които могат да обслужват от 1 до 100 милиона потребители. Плановете за по-нататъшната версия на проекта предвиждат да има капацитет до 500 милиона потребители“, коментира Тодор Стоянов, системен архитект в Инвестор.БГ АД.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 02.03.07, 12:53, anonymous:
    Някой иска ли покана?:-)

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.