download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Как ще изглеждат мобилните телефони през 2021 година?

05.12.2006 22:03 (преди 16 години и 5 месеца) | stefankr | показана 4775 пъти Статистики
Мнозина от нас знаят как ще изглежда следващият им мобилен телефон. Но малцина имат представа от това какъв ще бъде мобилният телефон след 15 години.

Може да предположим, че мобилните телефони ще са вградени в дрехите, бижутата или присадени в тялото. Вероятно в тези на телефони няма да се залага на многофункционалността, а ще се набляга на основните функции.

Телефоните могат да заменят много предмети от всекидневието ни - ключа от входната врата, фенерчето, компаса, USB-паметите, личните и банковите карти... Списъкът може да се допълни още...

Бъдещите мобилни телефони може да служат и като проектор, за да се проектират на стената, видео, фотографии и текст.

Да вярваме ли на тези прогнози? През 80-те години на миналия век много малко хора са си представяли, че телефонът ще може да работи без кабел, че ще може да възпроизвежда музика, видео, да снима и да служи за игри. Ще можем ли да си представим какво ли ни очаква?

Източник: mobiset.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Събота, 06.01.07, 22:26, sarkisqn:
  Сажалявам че пиша на ЕН но няма как на тоя комп.Моето мнение че мобилните телефони тогава ште изглеждат по много достапен вид чрез инплантат които ште има много функции като за начало, тои ште баде под претекста ЖПРС след това ште се вкарат под него ви влияния и други екстри като парични единици,медецински обслужвания и засичане на здравното састояние на човека,после като начин на комоникация .Да ште каже те че това наподобява на МЕЖДУЗВЕЗНИ ВОИНИ да но ефакт че това започва .Които е заитересъван от това нека прочете Книгата откровение -това е последната книга от БИБЛЯТА.Всичко което е писано до момента става.А номера на този имплантант ште има много извесното число шшш то няма да го има вав поредност шшш ами от комбинации като например 1239 58ш7 ш81ч ш520 нешто такова .Това няма да обарне никои внимание но тези числа ште определят хода на твоя краи .няма да обарнете внимание таи като го има на всякаде ВАВ КРЕДИТНИТЕ КАРТИ ,ДЕБИТНИТЕ СТОКИТЕ (БЕЛИ ,чЕРНИ ТЕХНИКИ ХРАНИТЕЛНА СТОКА,БАР КОД шТРИХ КОД) НЯМА НУЖДА ДА ИЗБРОЯВАМ ПО НАТАТАК.ПРОчЕТЕТЕ оТКРОВЕНИЕ И БИБЛИЯТА И шТЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.фАКТ чЕ ТОВА СА ГО СЛОЖИЛИ НА ВЕчЕ БЛИЗО 500 000 чОВЕКА а ште питате што за компютар ште следи това цялото човечество тои вече е измислен през 1980- не знам точно но през 8о-те и този компютар се казва белгиския звяр никои не обарна на това внимание заштото така трябваше да стане.нямам пик таи като е на весник и е сас много лошо качество.бадете готови за края
  ТОВА шТЕ БАДЕ ВАВ чОВЕшКОТО ТЯЛО
  ТОВА шТЕ БАДЕ ВАВ чОВЕшКОТО ТЯЛО

  ПИШИ НА КИРИЛИЦА! Ако не можеш във форума има вграден кирилизатор!

 • Събота, 06.01.07, 22:53, anonymous:
  Аз ще добавя само, че това е лъжа. Не знам как така, но как хората ще позволят да им слагат такива работи в телата.Със времето хората са се променили, но това не е нормално.
 • Събота, 06.01.07, 23:36, insecteater:
  И аз съм на мнение че не е далеч времето когато че си вграждаме електроника, обединяваща комуникации, системи за разплащания, идентификация , и даже забавления. Без това обаче да има никаква връзка с числото 666 или с най големия бестселър на всички времена.
 • Неделя, 14.01.07, 12:03, anonymous:
  Аз не мога да си представя как за да си внесеш сметката в банката или да изтеглиш кредит си слагаш вместо кредитната карта пръста върху скенера на банкомата и той "разчита"вградената именно в твоя пръст карта...Или същата работа ако искаш да се обадиш на приятел-направо си говориш,а микрослушалката инсталирана в ухото ти работи вместо GSM-a.
  Но това ме кара да си мисля,че ще се превърнем в полу-роботи след 20-30 години.Как това ще повлияе на организма?
 • Петък, 27.11.09, 21:13, dreamskill:
  Хубава новина за '06

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.