download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ESET NOD32 за 41ви пореден път е победител на Virus Bulletin 100%

08.12.2006 09:33 (преди 17 години и 4 месеца) | poltargaista | показана 2875 пъти Статистики
NOD32 е единственият продукт в цял свят, който не е пропуснал нито един "In the Wild" вирус на тестовете проведени от май 1998 г. насам и държи световния рекорд на Virus Bulletin 100% Awards с 95.34% коефициент на успеваемост след като получи своята 41-ва награда през декември 2006.
Virus Bulletin е институция в бранша за предпазване, откриване и премахване на malware и spam, което редовно представя анализи на най-новите заплахи от вируси, публикува статии за най-новите постижения в борбата срещу вирусите, представя интервюта с антивирусни експерти и организира провеждането на задълбочени сравнителни тестове на антивирусни продукти.

Тестовете на престижната независима лаборатория Virus Bulletin се извършват от независими експерти, професионалисти в областта на антивирусните и са изключително уважавани в антивирусната индустрия със своята прецизност и точност спрямо засичането на вируси, скоростта на сканиране и генерирането на грешно идентифицирани заплахи. За да спечели наградата Virus Bulletin 100% Award антивирусният продукт трябва да засече всички "In the Wild" вируси към момента и да не генерира грешно идентифицирани заплахи. За всяка антивирусна програма е гордост да бъде носител на такава висока награда, а NOD32 с радост ви информира, че отново се е представил на обичайното високо ниво и издържа успешно за 41 път тестовете на Virus Bulletin.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 11.12.06, 17:43, snisoftware:
    Хмм, ама аз съм бил с NOD-а дълго време и смея да кажа, че не си върши работата както трябва, московчанинък Kasperky е много по-добър, от както съм с него (не знам доста можеби година и нещо две) не съм преинсталирал Windows зарад вирус.
  • Понеделник, 11.12.06, 18:31, anonymous:
    И Kaspersky е много добър, но Nod чупи рекордите , а и Kaspersky много забавя.
  • Вторник, 12.12.06, 22:20, anonymous:
    Аз мисля,че вие каквато и антивирусна да сложите, винаги ще имате вируси, защо не потърсите вината първо в себе си и тогава да плюете, каквато и програма да сложите не и ли укажете настройкиет какво да прави, винаги ще имате вируси защото оставята програмата по подразбиране.Така,че научете се поне малко от малко и тогава се изказвайте толкова неподготвени..........................най добрата антивирусна програма е задклавиатурното устройство. Нищо лично!!!
  • Сряда, 20.12.06, 18:26, anonymous:
    Съгласен съм, че каквото и да сложите винаги ще имате проблеми. Аз сам изпробвал и NOD32, и Kaspersky, и PC-Cilin и Semantec и много много други и, ако трябва да давам мнениа мога да кажа, че всичките са добри, но най - малко сам имал проблени с една, която не сам споменал и тази с която съм сега - CA Anti-Virus. Взех я от Microsoft с една година Trial Mode. Това е...
  • Сряда, 20.12.06, 18:56, anonymous:
    абе най-добре да внимаваш каде се ровиш тва с вирусите е нещо като спина нали се сещате

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.