download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

OKI Printing Solutions създаде най-малкия и най-достъпния А3 цветен принтер в Европа - OKI C8600

08.12.2006 09:48 (преди 17 години и 4 месеца) | poltargaista | показана 1575 пъти Статистики

На 5-ти декември беше официално представен в България най-малкият и най-достъпен А3 цветен принтер в Европа – OKI C8600. Новият модел на японския производител OKI Printing Solutions е два пъти по-малък от всички предлагани продукти в момента и на два пъти по-ниска цена, без компромис в технологията.

Качеството на технологиите се повишава и в същото време цените на продуктите падат. За последните 2 години спадът в цените на цветните устройства предизвика ръст на този пазар от 38%, по данни на IDC. Малка част от този пазар се пада на А3 устройствата, но от ОКИ изчисляват, че с въвеждането на новият продукт C8600, пазарът на А3 принтерите ще се увеличи с 12%. В същото време самата компания OKI е увеличила с 6% своя пазарен дял, както и очаква през следващата година да постигне ръст от 10%, последното заяви експортният търговски директор на OKI за Източна Европа, специално пристигнал за събитието.

Новият А3 цветен принтер на OKI е създаден да промени представите за бизнес офис печат. С8600 е принтер, който ще влезе в офисите дори и на малки и средни компании и ще им позволи да разпечатват своите разнообразни документи цветно и гъвкаво – във формати от А6 до А3. Моделът е с размери, колкото на стандартен принтер А4 от висок клас и може да бъде поставен на всяко място в офиса, включително и на работното бюро. Технологията, на която е базиран С8600 се нарича High Definition Color и представлява комбинация от 4 елемента: LED технологията (патентована от OKI), правият път на хартията (въведен за първи път от OKI и позволяващ печат върху нестандартни медии с дебелина до 200грама), подобрен висококачествен High Definition тонер и софтуерна система за управление на принтера. Новият принтер се отличава и с по-добри показатели по отношение на производителността, като гарантира скорост от 26 ppm при цветен печат, 32 ppm – при черно-бял и под 10 секунди време за отпечатване на първата страница. Новият модел C8600 се предлага на пазара в три версии: C8600n (с мрежови възможности), C8600dn (дуплекс + мрежа), C8600cdtn (дуплекс, мрежа и допълнителни тави за хартия).

Лансирането на OKI C8600 беше предшествано от продукта OKI C5600, който сам по себе си е уникално предложение, тъй като характеристиките му позволяват да бъде използван като черно бял принтер и в същото време печата цветно, когато потребителят пожелае това. Самото устройство е на цена колкото моно принтер. Всички потребители, които заменят старите си моно принтери и бизнес неефективните мастиленоструйни могат да се възползват от предложението "C5600N-цветен принтер на цената на черно бял". От друга страна потребителите, който търсят предимствата на А3 печата, могат да се възползват от предложението за C8600 и да получат А3 ЦВЕТЕН печат, отново на цената на черно бял. Така, по думите на търговския директор Асен Георгиев, Алфа Линк България излиза с адекватно предложение към българския пазар, съобразено с размера на инвестициите в ИТ техника на българските фирми, дори и на тези от по-малък и среден клас.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.