download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Банксервиз откри офис в центъра на София

16.01.2007 10:15 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 4261 пъти Статистики
Банксервиз АД откри нов офис в центъра на София. В него се издават B-Trust електронни подписи и може да се получи информация за други продукти и услуги на дружеството
В удобство на своите клиенти Банксервиз АД откри нов офис в центъра на София – на ул. Алабин № 16-20. В него се издават B-Trust електронни подписи и може да се получи информация за други продукти и услуги на дружеството. Работното време на офиса е от понеделник да петък, от 8,30 до 17,15 ч. Повече информация за B-Trust електронните подписи можете да прочетете тук: http://www.b-trust.org/about_bg.html
Банксервиз е Доставчик на удостоверителни услуги от 2003 г. Опитът на дружеството като един от лидерите на пазара показва, че търсенето на клиентите е насочено най-вече към универсалните подписи, по специално към „професионалните” – предназначени за юридически лица. Това са удостоверенията, позволяващи на фирмите да подават декларации и др. документи по електронен път към различни институции – НАП, Министерства, Митници, Агенция по заетостта, НСИ, КФН и др.
Физическите лица все още не са масов клиент на електронен подпис, въпреки че и за тях има услуги за подаване на документи по електронен път – подаване на Декларацията за облагане на доходите на физически лица към НАП през интернет, смяна на адресната регистрация в ГРАО, подаване на молби, жалби, предложения и сигнали към министерствата и др.
С настъпването на новата година следва задължението на физическите и юридическите лица за подаване на годишните данъчни декларации към НАП. Това прави особено актуален въпроса за притежаването на универсален електронен подпис, който позволява on-line подаване на декларациите - без досадно редене по опашки. За да предостави възможност на по-голям брой лица и фирми да се възползват от това удобство, Банксервиз удължи промоционалните си условия за закупуване на универсален е-подпис до края м. Януари.
Промоцията се отнася за комплекти за универсален електронен подпис със смарт-карта и карточетец, безплатен софтуер и 24-часов Център за помощ. Предлагат се в 2 варианта – със заплащане на едногодишен или двугодишен абонамент – като цените се изключително изгодни: 58,80 лв. с ДДС - за граждани и фирми при едногодишен абонамент и съответно с предплащане на „продължаване на срока” на действие на сертификата за втората година 62,00 лв. с ДДС - за граждани и 84,00 лв. с ДДС за фирми. Комплектите се предлагат в новия офис на ул. Алабин № 16-20 и в централния офис на Банксервиз в София и в представителствата във всички областните градове на страната.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.