download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech представи новите тонколони X-240

16.01.2007 17:57 (преди 17 години и 3 месеца) | ogi | показана 4472 пъти Статистики
Зареждай, синхронизирай и слушай:
Говорителите Logitech X-240 представят специална поставка за МР3 плеъри, PDA устройства и мобилни телефони
Logitech X-240
Logitech X-240

Logitech, един от водещите производители на мултимедийни високоговорители, представи най-новата си аудио система за персонален компютър Logitech® X-240 по време на Consumer Electronics Show 2007. Системата X-240 включва контролен център с усъвършенстван дизайн, който не само позволява управляване на аудио функциите при работа и с PC, и с Mac, но и служи като докинг станция за iPod® или друг MP3 плеър, PDA устройство или мобилен телефон. Поставката, която може да бъде изключена, ако няма нужда от нея, позволява на потребителите да зареждат, синхронизират и управляват преносимите си устройства с личния си компютър.
“Ние в Logitech разбираме, че цифровата музика променя начина, по който хората използват компютрите си и преносимите си устройства и по тази причина разработваме нови концепции, които да засилят преживяването им,” каза Джеф Холов, вицепрезидент на Logitech за аудио продуктите. “Оптимизирахме колоните X-240 за почитатели на дигитална музика като включихме удобен контролен център с вградено гнездо за предпочитаното мобилно медийно устройство. Така освен качествения звук, системата X-240 дава удобство и гъвкавост при използването на преносим музикален плеър с PC.”
Контрол центърът улеснява интеграцията между компютъра и преносимите устройства
С опцията за plug-and-play системата X-240 позволява на потребителите да включат преносимото си устройство в нея само като го поставят в специалното гнездо. Веднъж поставено, устройството може да бъде зареждано, синхронизирано и контролирано през самата поставка. Когато не се използва, гнездото може се прибере обратно в контролния център
За притежателите на iPod® и Microsoft® Zune™, в пакета на X-240 са включени специални адаптори, които уплътняват връзката на тези устройства с гнездото и помагат за насочването на кабелите за зареждане на устройствата зад контрол центъра, така че да останат незабележими.
На всички онези, които не притежават никакви преносими устройства, но търсят качествени колони, Logitech X-240 ще достави висококачествен звук, събран в малък размер.
Цена и наличност
Logitech X-240 ще могат да се намерят в САЩ в началото на март, а на европейския пазар ще влязат месец след това, през април. С препоръчителна цена на дребно от EUR 49.99, системата Logitech X-240 доставя изключително аудио преживяване за ценовия си клас.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.