download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

BitDefender Professional Plus Client спечели награда от конкурса „Продукт на годината” за 2006-та на SearchWindowsSecurity

23.01.2007 11:03 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 2268 пъти Статистики
BitDefender взе среброто в Anti-X категорията
22 януари 2007 г. - Производителят на антивирусен софтуер и решения за защита BitDefender обяви, че продуктът BitDefender Professional Plus Client е отличен с втора награда в конкурса „Продукт на годината” за 2006 г. на SearchWindowsSecurity.com на TechTarget.

BitDefender Professional Plus Client включва най-мощните модули за борба с вируси, спам поща и шпионски програми, както и надежден firewall. Продуктът е лесен за употреба и разработен за нуждата от защита на домашни и корпоративни Интернет потребители навсякъде по света. Допълнителна информация за BitDefender Professional Plus може да бъде намерена в корпоративния сайт на компанията – www.bitdefender.com.

В конкурса „Продукт на годината” за 2006 г. на SearchWindowsSecurity са отличени девет нови или осъвременени продукта, които корпоративни ИТ-специалисти са посочили като най-добри за защита на Windows.

Наградите бяха обявени от екипа на SearchWindowsSecurity.com заедно с потребители, експерти в областта на защитата, аналитици и консултанти. Журито е оценявало продукти, свързани с Windows платформата, които са били пуснати на пазара, осъвремени и разпространени между 31 октомври 2005 г. и 1 ноември 2006 г. Златна, сребърна и бронзова награда са отличията за победителите, избрани във всяка една от категориите. Участниците бяха оценявани по следните 6 критерия: иновативност, изпълнение, интегриране в съществуващата среда, удобство за използване и управление, функционалност и полезен продукт.

Качествата на BitDefender Professional Plus Client впечатлиха журито с възможността си да покрият всички тези критерии, но най-забележителни черти на продукта се оказват отличното e-mail интегриране и анти-спам филтриране. Решението за защита също така предлага система за проактивно засичане на шпионски програми, която наблюдава потенциални опасни зони. На тези места шпионската програма може да измени системни файлове или конфигурации. Като допълнение продуктът засича и блокира прояви на сигнатури. Като ключова разлика от останалите участници в конкурса журито посочи грижата за клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на BitDefender. Пълната информация за конкурса на SearchWindowsSecurity може да намерите тук http://searchwindowssecurity.stage.techtarget.com/productsOfTheYear/0,294801,sid45_ayr2006,00.html.

„За нас е чест да бъдем избрани като един от най-добрите продукти за 2006-та година в конкурса на SearchWindowsSecurity.com” – каза Богдан Думитру, ИТ-експерт на BitDefender. „Печелейки отличия като това, BitDefender продължава да доказва качествата на своите продукти и готовността да предложи на клиентите най-съвременните и ефективни решения за защита.”

За SearchWindowsSecurity.com
SearchWindowsSecurity.com обслужва нуждите на професионалисти, чиято работа включва защита от заплахи на корпоративни компютърни системи, работещи под Windows. SearchWindowsSecurity.com е част от мрежата сайтове на TechTarget –източника на най-разбираема информация в Интернет за ИТ-специалисти, които изграждат, разработват, управляват и развиват технологията на Windows за корпоративни нужди. За повече информация посетете www.SearchWindowsSecurity.com.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 21.02.07, 21:39, anonymous:
    Хубаво но с новата BitDefender 10 нещо оплескаха доста нещата за нищо нестава

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.