download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сайт за българските... бебета

30.01.2007 00:02 (преди 17 години и 2 месеца) | stefankr | показана 7905 пъти Статистики

Весели муцунки, първи стъпки, подвизи в коритото - бебешките цифрови снимки сякаш нямат край! После идва трудната част - всички уникални фотографии трябва да се изпратят на каки, лели и стринки по цял свят. Нов български сайт за бебешки снимки ще ви позволи да оформите безплатен онлайн албум на вашето малко съкровище и едновременно с това да подхранвате любопитството на десетките роднини.

Безплатният бебешки онлайн албум можете да си направите на адрес http://www.bgbaby.net/ само за няколко минути. След като влезете в административната част, ще можете да промените цвета на фона, да напишете името на бебето, да въведете кога е родено то (сайтът автоматично ще изписва на каква възраст е то), качвате основната снимка.

След това, от раздела "Галерия", добавяте нови снимки, скривате или изтривате съществуващите. Ако ползвате браузъра MS Internet Explorer, може да имате онлайн пъзел с хубава бебешка снимка. От "Съдържание" въвеждате текст, който ще се чете от посетителите на албума на заглавната страница на онлайн албума. В "дневник" оформяте цял бебешки лексикон. Там можете да описвате и важни събития от бебешкото ежедневие. Помислено е дори за банер към вашия албум - от "Съдържание" - "Подпис" копирате HTML-код за вмъкване в сайт, блог или подпис във форум.

Всъщност, когато сте готови, ще имате не обикновен онлайн албум, а пълноценен мини-сайт. Посетителите ще научат подробности за бебето, ще се запознаят с дневника, ще видят снимките, ще играят игри; има и форма за контакти.

Лесно е...

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 29.03.07, 11:49, anonymous:
    Благодаря ви за прекрасния саит!Това е една прекрасна възможност за контакти с нашите внуци.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.