download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Да гледаме видео заедно - елате в Stickam

13.02.2007 13:49 (преди 17 години и 2 месеца) | stefankr | показана 2714 пъти Статистики
Когато гледат филм или са на изложба, много хора обичат да бъдат заедно с приятели, за да споделят впечатления и емоции. Чрез сайта Stickam вече можете да гледате видеоклипове онлайн заедно със своите приятели, дори и да се намират на другия край на Земята.
Stickam (http://stickam.com) ще се хареса най-вече на младите компютърни потребители - тези, които използват Интернет за развлечение и неангажиращо общуване с връстници. За да се присъедините към някоя сесия за съвместно гледане на видеоклипове, не е нужно да се регистрирате. Ще получите ник от вида guest10583 и ще имате крайно ограничени права, основното от които е общуване в чанта с останалите зрители. Ако сте регистрирани, ще можете като се присъедините към публичен сеанс, да предложите за гледане, ако ви разреши администраторът, намерени от вас видеоклипове. Администратор може да е всеки оторизиран потребител: той съставя програмата от клипове за гледане. разбира се, нищо не е твърдо установено, всеки клип може да се пропусне, да се гледа повторно, да се добавят нови клипове...

Видеоклипове за гледане се вземат от трите големи видеосайта: YouTube (http://youtube.com), Google Video (http://video.google.com) и Metacafe (http://metacafe.com).

Източник: vedomosti.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.