download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GRISOFT AVG получи първия си сертификат от Virus Bulletin при тестове под Windows Vista

14.02.2007 11:58 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 2059 пъти Статистики
AVG Anti-Virus 7.5 премина успешно последните вирусни тестове за сертифициране за VB 100
GRISOFT, разработчикът на софтуера за сигурност AVG обяви, че AVG Anti-Virus е получил наградата VB 100 на Virus Bulletin при последните тестове извършени под Microsoft Windows Vista. Тази награда потвърждава, че AVG е открил и премахнал всички присъстващи активни в момента вируси (in-the-wild) и е готов да предпазва потребителите на новата операционна система на Microsoft. Качеството на AVG Anti-Virus за 32-битови и 64-битови версии на Windows Vista също е било доказано от независимата лаборатория ISCA, която наскоро също сертифицира AVG Anti-Virus за платформата Vista.
„Близкото сътрудничество с Microsoft в разработването на инструменти за защита при бета версията на Windows Vista и подготовката за излизането на Vista беше голямо преживяване за нас,” казва Лари Бридуел, вице президент на Global Security Strategies. “Сега с пълна увереност можем да кажем, че потребителите на нашите продукти за сигурност, че те са готови да посрещнат голямото количество заплахи след преминаването им към Windows Vista.”
Virus Bulletin е една от най-известните организации в индустрията по сигурността. Редакторите на VB редовно тестват продуктите за сигурност срещу реални рискове върху различни видове операционни системи. AVG не само е преминал теста под Windows Vista, но продължава да поддържа 100% ниво на откриване още от 2004 година.
GRISOFT защитава потребителите на Vista срещу огромното количество Интернет заплахи включително вируси, троянски коне, спайуер, спам, дайлъри и червеи. Всеобхватната продуктова линия AVG 7.5 предлага на потребителите автоматично осъвременяване, на което могат да разчитат заедно с лесен за използване потребителски интерфейс. В платените версии на продуктите AVG е включена и 24/7 техническа поддръжка.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 15.02.07, 16:39, anonymous:
    „Близкото сътрудничество с Microsoft в разработването на инструменти за защита при бета версията на Windows Vista и подготовката за излизането на Vista беше голямо преживяване за нас,”

    Предпочитам Аваст!

  • Четвъртък, 15.02.07, 20:04, anonymous:
    AVG не е пропускала вирус от 2004. Това, че не е получила наградата преди време е по причина на даден т.нар. "false positive", т.е. открила е, че определена програма може да е вирус, а тя не е. Иначе новината е напълно вярна, в нея се казва, че не е пропускан "in-the-wild" вирус от 2004, а не че е взела всички награди VB 100 от тогава.
  • Четвъртък, 15.02.07, 20:08, anonymous:
    "Голямо преживяване" в случая на английски е "great experience", което може да се преведе и като "получаване на голям опит в процеса на работата" или нещо подобно. Така или иначе е сигурно, че работата по новата версия е била "преживяване", дали положително или отрицателно - не е напълно ясно, а може и да е "със смесени чувства" :)
  • Четвъртък, 15.02.07, 21:01, _xmas_:
    Цитат
    ” AVG не е пропускала вирус от 2004. Това, че не е получила наградата преди време е по причина на даден т.нар. "false positive", т.е. открила е, че определена програма може да е вирус, а тя не е. Иначе новината е напълно вярна, в нея се казва, че не е пропускан "in-the-wild" вирус от 2004, а не че е взела всички награди VB 100 от тогава. „
    Благодаря за изяснението, просто е малко подвеждащо
  • Петък, 30.11.07, 23:41, boy4o:

    lol

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.