download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Антивирусният софтуер AVG Anti-Virus на GRISOFT първи получи сертификата Checkmark за Windows Vista Business Edition

16.02.2007 10:04 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 2329 пъти Статистики
AVG Anti-Virus 7.5 е преминал тестовете за сертифициране на West Coast Labs за антивирусна защита нива 1, 2 и троянци
GRISOFT, разработчикът на софтуера за сигурност AVG, днес обяви, че AVG Anti-Virus е придобил сертификата Checkmark на West Coast Labs под Windows Vista Business Edition. Това е първата антивирусна програма, която успешно покрива изискванията по сертифицирането за антивирусно ниво 1 (откриване), антивирусно ниво 2 (изчистване) и защита от троянци в новата операционна система.

"Системата Checkmark е услуга за сертифициране, която е на челно място за утвърждаване на технологията," казва Крис Томас, оперативен директор в West Coast Labs. "За продуктите AVG на GRISOFT, това достижение показва тяхната способност да са в крачка с технологичните тенденции на индустрията по сигурността."

AVG Anti-Virus предоставя сигурност и защита срещу вируси, червеи, троянци и потенциално нежелани програми, които заразяват компютри и мрежи. Програмата за сигурност AVG е лека за системните ресурси и включва безплатни осъвременявания и 24/7 техническа поддръжка, според лицензите с продължителност за една или две години.

"GRISOFT продължава да предлага най-пълноценните и проактивни защитни решения за бизнес и домашни клиенти," казва Лари Бридуел, вице президент на Глобални Стратегии за Сигурност в GRISOFT. "Сертифицирането в Checkmark е още един успех в нашите постоянни усилия да докажем, че нашите продукти съдържат най-висока степен за защита срещу заплахи, като получим всяко възможно сертифициране от всички известни независими организации. Горди сме, че първи успяхме да представим такъв сертификат за най-новата операционна система на Microsoft."

Повече информация на български за продуктите AVG можете да намерите в специализирания сайт на оторизирания дистрибутор за България - "ДЕН България" ЕООД на адрес: http://www.avgbulgaria.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 20.02.07, 01:26, anonymous:
    Да им е честита.
  • Сряда, 21.02.07, 10:44, anonymous:
    Естествено AVG ще пази от всичко това ако е платената версия. Безплатна която имах само ги откирваше но не можеше да ги изчиства .

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.