download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Acronis се присъедини към Oracle® PartnerNetwork

16.02.2007 10:19 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 1836 пъти Статистики
Acronis планира да достави на клиентите на Oracle специализирани базирани на Oracle решения, създадени за да управляват съхраняването и възстановяването на архиви на бази данни.
Acronis, Inc., лидерът в софтуерът за съхранение и възстановяване на данни след бедствия обяви, че се е присъединил към Oracle® PartnerNetwork (OPN). Членството в Oracle PartnerNetwork позволява на Acronis да има достъп до ресурси и обучение, които ще улеснят оптимизацията при създаването на софтуера за архивиране на цели дискове и другите архивиращи технологии за Oracle Database и приложенията към базата данни. Acronis също планира да достави на клиентите на Oracle специализирани базирани на Oracle решения, създадени за да управляват съхраняването и възстановяването на архиви на бази данни.

"Oracle е водещ доставчик на бази данни за големи клиенти по целия свят," казва Зоран Ротенберг, Директор на Бизнес Развитието в Acronis, "Acronis True Image дава на администраторите на Oracle Database спокойствие, че ще запазят добре информацията на организацията си, като са сигурни, че тя е винаги на разположение, подсигурена, цяла и възстановима в тяхната инфраструктура под Oracle по всяко време. В Acronis сме посветени на това да развиваме успешни и дългосрочни взаимоотношенията си с Oracle и да интегрираме нашите технологии с продуктите на Oracle."

Acronis True Image прави пълно моментно изображение на сървъра, на който е инсталиран и позволява на потребителите да извършват пълно системно възстановяване за минути от ниво чист хардуер, дори когато той е различен от този, който е претърпял провал.
Повече информация за продуктите на Acronis можете да получите от оторизирания дистрибутор за територията на България - “ДЕН България” ЕООД на адрес: http://distributor.den.bg/

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.