download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft прeдставя Totally Spies!

21.02.2007 09:28 (преди 17 години и 2 месеца) | ogi | показана 3317 пъти Статистики
Ubisoft ще издаде видео игра, базирана на хитовото анимационно телевизионно шоу в края на 2007 година
София, България – 20 февруари, 2007 година – Днес Ubisoft, един от най-големите издатели на видео игри в света, оповестява сключването на сделка с OUAT Entertainment във връзка с издаването на Totally Spies!, собственост на Marathon, в PAL териториите. Totally Spies! ще излезе за PlayStation® 2, Nintendo DS™ и Игрите за Windows в края на 2007 година и за Wii™ - в първата четвърт на 2008 година.
     Totally Spies! се радва на доста голям дял от детската публика (въпреки конкуренцията на дузина детски канали, излъчващи анимационни филми) и се нарежда на първо място сред анимационните сериали във Франция. Сериалът се излъчва по цял свят от главни телевизионни канали като Cartoon Network US, Teletoon (Канада), Jetix (Европа), TF1 (Франция), Super RTL (Германия), Mediaset (Италия), GMTV (Англия), La Forta (Испания) и от много други.
     Totally Spies! е преди всичко щура екшън комедия, описваща историята на три момичета в колеж Бевърли Хилс, които неволно се превръщат в агенти на Световната организация за защита на човека. Те преминават през един много интензивен курс на обучение, за да се превърнат в най-добрите агенти, екипирани с най-съвременните технически джаджи.
     Totally Spies! скоро ще навлезе в своя пети сезон и станциите по цял свят вече са сключили договори за излъчването на поредицата от януари 2009 година.
     „Феновете на сериала настойчиво искаха да получат нови и интересни преживявания и затова ние сме много развълнувани от кооперирането ни с Ouat и с Ubisoft с цел производството на нови продукти в световен мащаб”, казва Vincent Chalvon-Demersay, президент на Marathon Media.
     “Totally Spies! оказа огромно влияние върху младите зрители, както върху момичетата, така и върху момчетата”, казва Alain Corre, изпълнителен директор на Ubisoft за EMEA териториите. „Надяваме се, че ще можем да зарадваме феновете на Totally Spies! с много екстремни и весели гейминг преживявания.”

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.