download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Мултирама организира първото състезание на Playstation3

15.03.2007 12:17 (преди 17 години) | ogi | показана 2850 пъти Статистики
Стани първи и притежавай първи новата конзола PS3!
Първото състезание на Playstation3 само в Mултирама
От 16-ти до 25-ти март в магазина на Мултирама на ул. „Солунска” 2 или в Mall of Sofia
Мултирама България, специализираната IT верига, представя за пръв път на българската публика, последният писък на модерната гейминг технология - новия Playstation 3.
Няколко дни преди официалното лансиране на новия продукт, Мултирама ще даде шанс на всички фенове на играта да тестват първи новата конзола и, забавлявайки се, да я спечелят.
Мултирама организира едно уникално състезание в рамките на 10 последователни дни – от 16-ти до 25-ти март. Всички фенове и желаещи, независимо от възрастта им, ще могат да демонстрират гейминг способности и техники чрез новия Play Station 3, като играят за най-високия резултат от вълнуващата игра “Gran Turismo”. Първите 53-ма, които имат най-бърз резултат, ще получат страхотни награди.
Победителят ще си тръгне с новия PlayStation 3, който ще се лансира на българския пазар в магазините Мултирама след 23 март 2007г., когато е и официалната промоция на конзолата. Класиралите се на второ и трето място ще спечелят мощни Altec Lansing тонколони - модели PT6021E и VS4241VE, докато останалите 50-ма ще се сдобият с модерни и елегантни слушалки, предоставени с любезното съдействие на Altec Lansing, представени от Argus Computers.
 Желаещите ще могат да участват на състезанието като посетят магазина на Мултирама (ул. „Солунска” 2) или специалния щанд на Мултирама в Mall of Sofia (главния вход откъм бул. „Ал. Стамболийски” 101).
Награждаването ще се проведе в магазина на Мултирама на 17ти април – Вторник, от 17:00 часа, в присъствието на нотариус.

Няколко думи за PlayStation3

Елегантната конзола е пълна с екстри – от процесора (3.2 GHz) до най-малките технически подробности. С Giga-bit Ethernet и преинсталирания твърд диск (Detachable 2.5”) се свалят всякакви файлове и се влиза бързо в нета. Видеочатът, гласовите и текстови съобщения, създаването на профил са само малка част от плюсовете на третия Playstation. Чете всички DVD и CD формати, а с Blu-ray – и носители до 40 гигабайта; графиката му също няма равна – с HDMI изхода образът е кристален. Конзолата е заредена с основните портове и се връзва както към най-обикновените телевизори и компютри, така и към последните модели HD (1080i/1080p) flat панели. Има шест USB (2.0) входа, Bluetooth, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g), четец на карти (standard/Duo, PRO x1), 256 MB видеокарта, въобще всичко необходимо за мултимедията. С новия джой стик връзката към конзолата е и безжична.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.