download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първите HSDPA телефони на Sony Ericsson

28.03.2007 13:11 (преди 17 години) | poltargaista | показана 2502 пъти Статистики
Запознайте се с W580: 'street style’ Walkman® телефон и останете на скорост със стилния Z750.
Sony Ericsson съобщи за новия музикален телефон W580 WALKMAN® в истински street style. Този тънък и елегантен модел излъчва градска изисканост, доставяйки пълни музикални изживявания с Walkman®. Той съхранява до 470 музикални мелодии, има 2.0-мегапикселова камера, вградена дискретно в слайдъра, много игри, спортни и други забавления.

„Телефонът W580 Walkman® е създаден, за да се слее изцяло с твоя стил на живот, независимо дали си в колата, на купон или в спортната зала”, обяснява Стив Уокър, Директор на отдел „Продуктов маркетинг” в Sony Ericsson. „Не само дава възможност да носиш винаги със себе си любимата музика, но играе и ролята на портативен фото албум и на джобно устройство за игри. Може да служи дори за спортен инструктор, благодарение на спортните приложения, измерващи скорост и разстояние на движението”.
Този най-нов Walkman® телефон разширява границите на градския стил. Когато слайдърът е затворен, дизайнът (в бяло или сиво), е изискано прикрит. Щом е леко отворен, слайдърът и телефонът са истински крадци на внимание – разкриват нюанси в горещо оранжево и смайват със светлинни ефекти.

Z750 е първият трибандов HSDPA и четирибандов EDGE телефон на Sony Ericsson. Той предлага пълна широколентова скорост на интернет достъп, електронна поща и качване на снимки в блог в движение – всичко това в един изключителен дизайн.
Зашеметяващ вид: огледална повърхност в загадъчно сив или розов цвят, мини дисплей, който светва, за да даде индикация за обаждане или получено съобщение - Z750 притежава качествата на бижу. Отвъд изящния дизайн, този телефон предлага функционалност, с която поддържаш темпо винаги и без усилия – мрежа, push e-mail функция и RSS новини, които можеш да намериш от десктопа на телефона.
Разбира се, Z750 не значи само бърз достъп до мрежата. Едно от ключовите предизвикателства на днешното забързано ежедневие е да си в крак с най-актуалната информация. Поддръжката на HSDPA от модела е оптимизирана, за да осигурява нужната информация направо на десктопа на телефона. Дали на екрана ще се появи последна новина чрез RSS Ticker, или на него ще изскочи информация за трафика, малко преди да тръгнеш за работа, моделът Z750 е перфектният мобилен партньор.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.