download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

БТК предлага уеб телевизия, филми и музика чрез ADSL

17.04.2007 11:06 (преди 17 години) | stefankr | показана 13146 пъти Статистики

Ако се свързвате чрез Интернет чрез БТК ADSL, можете да посетите новия сайт БТК WebTV, откъдето да гледате уеб телевизия, филми и клипове. Там ви очакват над 300 филма, над 800 клипове, към 1600 аудио записи и дори 5 телевизии.

До края на месец април достъпът до сайта http://www.btctv.bg/ е безплатен. Сред това се плащат по 5 лева за 150 музикални клипа или 10 филма по избор. Има и комбиниран пакет за 39 лева, в който е включен неограничен достъп до музикални клипове, филми, кино трейлъри, музикални и филмови канали: MMTV, CityTV, TV Planeta, TV7 и Bulgaria TV.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 17.04.07, 13:45, anonymous:
    като стане поне 20лв пакета ще се включат хората:))))))))))))))сега кво ни подлъгват с подобни простотии и само до еди кога си цена 27лв ли кво беше забравих
  • Вторник, 17.04.07, 21:26, anonymous:
    Това което прави в момента БТК е престъпно!!! Вече ми стана ясно защо беше цялата кампания против торент тракерите, всичко е било в интерес на БТК. Но смятам нещата да се променят като изпратя e-mail -и на разпространителите на музика и филми да видим как се води гражданско дело за авторски права с иск за милиони. Тази безнаказаност на истинските престъпници в България не трябва да продължава. Щом ГДБОП смятат, че могат да спират в момента законните торент тракери и да изнудват собствениците им, то значи трябва да могат да спрат абсолютно незаконния сървър на БТК http://www.btctv.bg/ за музика, филми и клипове.
  • Сряда, 25.04.07, 23:38, denix:
    аве хора я кажете защо като бтк го прави това не си го направи на техния сарвар дето могат да влизат само бтк клиенти а са слийили препатка кам саит в дир.бг . и 4есно да жи кайа положината работи не си заслужават плашането , щото вече искат пари. мойе да намерите мн повече тв програми из др сайтове, както може да гледате и смешни клипчета от почти всеки сайт, а за филмите не сам сигурен че отговарят на имената си за6тото има филми като фантастичната 4етворка 2 бандата на оушан 3 и др които са наи ниеите а най мн ме очуди 4е има мисията невазмойна 4 :) незнам вие преценете сами.
  • Неделя, 29.04.07, 22:14, anonymous:
    Качеството е отвратително, а софтуера на сайта им е гаден. В тоя му вид не бих го ползвал и безплатно.
  • Събота, 28.07.07, 05:30, anonymous:
    аз гледам тв лично през една страница,където не ми накасва и качеството е доста добро и съм доволен ---> www.bgtelevizor.net

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.