download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG сега изцяло защитава Windows Vista

18.04.2007 20:42 (преди 17 години) | poltargaista | показана 2362 пъти Статистики

GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security, публикува обновяване на своето решение AVG Internet Security, което дава възможност на потребителите да се възползват напълно от всички характеристики на защитата с AVG в работната среда на Windows Vista. Това обновяване включва изцяло преработен модул на защитната стена AVG Firewall, който е един от първите, които се прилагат ползите на цялостното мрежово филтриране, предложено от новата Microsoft Windows Filtering Platform (WFP).

AVG Internet Security 7.5 предлага на потребителите на Vista най-всеобхватните защитни средства за обезопасяване на компютрите и чувствителните данни. Елементарният и единен потребителски интерфейс на AVG Internet Security комбинира антивирусна, анти-спайуер, анти-спам защити и интегрирана защитна стена.
 
Това цялостно решение за сигурност включва лесен и обединен интерфейс, безплатна 24/7 поддръжка за клиенти и всичко-в-едно решение по сигурността, което не понижава компютърната производителност. С инструментите за цялостно отдалечено управление, AVG Internet Security представлява и голяма придобивка за защита на компютрите в малките и средни по размер фирми.

„Нашите разработчици работят с Microsoft отпреди публикуването на Vista, за да бъдат сигурни в съвместимостта на продукта чрез новата инфраструктура на сигурността, и за да създадат възможно най-доброто преживяване за потребителя,” обяснява Лари Бридуел, стратег по глобалната сигурност на GRISOFT. „Ние се вълнуваме да предложим още един продукт по сигурността от гамата AVG, който да защитава компютрите с Windows Vista срещу широк спектър от интернет-базирани заплахи, включително целеви и нецелеви хакерски атаки.”

AVG Anti-Virus Professional Edition и AVG Anti-Malware се предлагат напълно работещи под Windows Vista от началото на 2007, като още тогава AVG Anti-Virus получи сертификата Checkmark за Windows Vista Business Edition от West Coast Labs и наградата на Virus Bulletin за 100% откриване и премахване на вируси – VB100 - за тестовете проведени под Windows Vista.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.