download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Стартира най-голямата техническа конференция на Майкрософт България

11.05.2007 10:27 (преди 16 години и 11 месеца) | poltargaista | показана 2419 пъти Статистики
“Дни на Майкрософт 2007”
ИТ специалисти и разработчици от цялата страна също ще станат свидетели на годишната конференция, благодарение на онлайн излъчването на част от сесиите.
На 10 май 2007 бе официалното откриване на годишната техническа конференция на Майкрософт България - “Дни на Майкрософт 2007”, която се провежда на 10 и 11 май в столичния хотел “Хилтън”.

Над 500 души са се регистрирали за участие в конференцията, която тази година се провежда в нов формат. Поради големия интерес, част от сесиите ще се предават онлайн.

“Дни на Майкрософт” се провежда за седми пореден път, като всяка година привлича множество ИТ специалисти и разработчици на софтуер от цялата страна. Сред 39 лектори са изявени експерти от страната, Европа и САЩ, между които Рафал Румиан, Старши ИТ Мениджър в Майкрософт за Централна и Източна Европа, Фредерик Ситбон, Мениджър Стратегически технологии в Майкрософт ЕМЕА и други.

Теодор Милев
Теодор Милев

“За седма поредна година организираме тази конференция, като основната ни цел е да запознаваме ИТ специалистите с последните новости в областта на информационните технологии. Поели сме този ангажимент, защото мисията на Майкрософт е да създава нови възможности както за отделните личности, така и за компаниите. Нашият софтуер помага на организациите да са по-ефективни, като многократно увеличава възможностите на техния най-голям актив – хората. Технологиите на Майкрософт позволяват на хората да общуват по-лесно и по-ефективно, като поддържат постоянна връзка, независимо къде се намират. В същото време всичко това се случва при пълно оптимизиране на ресурсите”, каза Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България по време на официалното откриване на “Дни на Майкрософт 2007”.

ИТ специалистите ще се запознаят с най-новите продукти на компанията, сред които: Windows Server (Longhorn), Windows Mobile 6, Office Comunication Server, SQL Katmai, Performance Point Server (PPS), System Center, ForeFront security, Microsoft Desktop Optimization Pack.

Разработчиците ще имат възможност да научат за новия .NET Framework 3.0, включен в Windows Vista, разработване на приложения за най-новия потребителски интерфейс на 2007 Microsoft Office с Visual Studio 2005 Tools for Office, създаване на код за различни платформи – Pocket PC, Smartphone и PC платформа с .NET Framework и .NET Compact Framework, да се запознаят с методите за интегриране на работните процеси на програмисти и дизайнери, да разберат повече за автоматизиране на процеса на компилация при софтуерната разработка с Team Foundation Server и да видят новите средства на платформата за разработка на приложения с потребителски интерфейс – Silverlight (Windows Presentation Foundation).

Предвидените повече от 50 сесии ще дадат възможност на участниците да се запознаят със средствата и ресурсите, от които се нуждаят, за да управляват инфраструктурата на компанията, да разработват нови приложения или да внедряват и използват софтуер за управление на бизнеса посредством технологиите на Майкрософт.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 13.05.07, 22:02, anonymous:
    Отново реклама на M$!

    Тъй като триете това мнение за 2-ри път, разбирам, че са Ви платили.

  • Неделя, 13.05.07, 22:22, milen:
    Не, не са ни платили.
    Има една група от новини, които се създават на базата на Press Release на компании от ИТ бранша. Ако разгледаш по-подробно новините ни, ще видиш че те са от най-различни източници, в т.ч. конкуренти на Microsoft, OpenSource поддръжници и мн. други. Ние не редактираме мнения, които са за или против една компания, но съгласно http://www.download.bg/index.php?cls=info&id=3 ако в мнението има невярно твърдение, което злепоставя някого (клевета) ние можем не само да изтрием мнението, но и да заличим потребителя.
  • Събота, 19.05.07, 09:47, anonymous:
    Отново и отново се пропагандира Vista-та,но за съжаление с големи хардуерни изисквания за изтънелия и без това джоб на българина.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.