download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ABBYY в България с нов дистрибутор

16.05.2007 16:52 (преди 16 години и 11 месеца) | ogi | показана 3253 пъти Статистики
От април тази година ABBYY замениха досегашния си дистрибутор за България Давид Холдинг
София, 16 май 2007 г. - БиЕмДжи ООД - новият и единствен дистрибутор на ABBYY за България - проведе пресконференция на тема „ABBYY в България с нов дистрибутор”. На нея бе представена компанията ABBYY и нейните OCR Desktop продукти: ABBYY FineReader 8.0 – интелигентната OCR система за оптично разпознаване на символи и ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro – софтуер за конвертиране на PDF файлове.

Игор Федорец представя продуктите на ABBYY
Игор Федорец представя продуктите на ABBYY

Гост-лектор на пресконференцията бе Игор Федорец, Ръководител отдел Международни продажби и маркетинг на АВВYY в Украйна. Той представи компанията АВВYY и нейните продукти. За предлагането на Desktop продуктите на ABBYY на българския пазар говори г-ца Яна Петрова, Продуктов мениджър на ABBYY за България. На събитието присъстваха г-н Боян Бойчев, Изпълнителен директор на БиЕмДжи и г-ца Деница Динева, Връзки с обществеността и маркетинг.
"България е особено важен пазар за продуктите на ABBYY." - заяви Игор Федорец - "Това се доказва и от факта, че нашите продукти са преведени само на 19 езика и българският е един от тях."

ABBYY FineReader 8.0 e OCR система (за оптично разпознаване на символи), осигуряваща висока прецизност и бързина. Изграден на базата на многократно награждавани технологии на ABBYY, FineReader 8.0 конвертира PDF файлове, сканирани изображения и снимки от дигитални камери в позволяващи редактиране и търсене файлове за незначителна част от времето, нужно за ръчно въвеждане. По време на пресконференцията бяха представени ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition - предназначен за индивидуални потребители и малки фирми, и ABBYY FineReader 8.0 Corporate Edition - предназначен за малки, средни и големи фирми.
Продуктите са изцяло преведени на Български език.

Напълно интегриран с програмите в Microsoft Office, ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro позволява отваряне и конвертиране на PDF документи направо от Microsoft Word или Excel, както и от PDF Transformer приложенията на Outlook. С едно щракване на мишката може да бъде създаден PDF файл от отворения в Microsoft Word документ, таблица в Excel, презентация в PowerPoint или диаграма във Visio, както директно от Windows Explorer, така и от съответната програма.

Като част от маркетинговата стратегия ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro и ABBYY FineReader 8.0 ще се предлагат с 40% отстъпка на учебни заведения - университети, училища, библиотеки, научни организации и институти.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 23.05.07, 20:46, anonymous:
    Ползвам програма ABBYY FineReader 6.0 Professional Trial.
    От къде мога да получа най-новата версия на ABBYY FineReader и при какви условия?
    Хр. Николов / hristo_nikolov1958@abv.bg /

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.