download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Sony Ericsson и Джъстин Тимбърлейк?

07.06.2007 21:12 (преди 16 години и 10 месеца) | poltargaista | показана 1759 пъти Статистики
Sony Ericsson обяви партньорството си със суперзвездата Джъстин Тимбърлейк, което включва официално спонсорство на настоящото европейско шоу турне 2007 Future Sex/Love Show.

Джъстин Тимбърлейк ще поведе тазгодишната съвместна музикална кампания на Sony Ericsson и Vodafone в Европа до октомври 2007 г.

„Джъстин Тимбърлейк е световен шоумен; с всяка нова песен, видеоклип и изпълнение на живо той поднася на музикалните фенове по целия свят нов стил и звучене”, каза Щефан Кройкс, Маркетинг директор на Sony Ericsson, който отговаря за връзките с Vodafone. „Развълнувани сме от това партньорство и от спонсорството на неговите представления на живо. Очакваме с нетърпение да предоставим на своите клиенти и феновете на Джъстин Тимбърлейк едно уникално изживяване”.

„Музиката е с нещо, което нося в себе си през цялото време”, разкри Джъстин Тимбърлейк. „Харесва ми идеята да направя музика си достъпна с едно натискане на бутон. Sony Ericsson е силна марка и разбира се техните Walkman телефони са водещи в развитието на „музиката в движение”. Очаквам с нетърпение да работя с тях и да си партнираме успешно.”

Мениджърът на Джъстин Тимбърлейк, Джони Райт, добави: „Sony Ericsson беше страхотен партньор при стартирането на шоуто 2007 Future Sex/Love Show в Европа. Вълнуваме се, че сме заедно и очакваме с нетърпение старта на съвместната кампания”.

Vodafone ще има ексклузивни права върху широка гама от маркетинг промоции на всичките си пазари, които ще предложат на клиентите най-доброто от музикалните услуги на Vodafone live! чрез Walkman телефоните на Sony Ericsson W200, W660i, W850 и W880i, както и със специалния Vodafone V630i. Перфектна комбинация от музикален плейър и мобилен телефон - моделите Sony Ericsson използват 3G възможностите на Vodafone, за да предоставят музикални и мултимедийни приложения с висока скорост и превъзходно качество.

Маркетинг кампанията на Джъстин: 'I (SE) Justin live' стартира в медиите и магазините на Vodafone през май 2007. Богатата поредица от Walkman телефони ще даде на потребителите шанса да спечелят билет за турнето и да се срещнат с техния поп идол на специални партита на Sony Ericsson.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.