download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Проучване показва високо ниво на удовлетвореност сред потребителите на AVG в САЩ и Европа

12.06.2007 14:37 (преди 16 години и 10 месеца) | ogi | показана 1698 пъти Статистики
GRISOFT, разработчикът на софтуера за Интернет сигурност AVG, обяви резултати от международно открито проучване за приемането на продуктите AVG в САЩ, Великобритания и Чешката Република.Проучването е направено сред 3393 потребители на различен антивирусен софтуер.
GRISOFT, разработчикът на софтуера за Интернет сигурност AVG, обяви резултати от международно открито проучване за приемането на продуктите AVG в САЩ, Великобритания и Чешката Република. Базираната в Прага група за анализ на пазара Factum Invenio и агенцията Keating Concept, която е разположена в Ню Йорк, са направили проучване сред 3393 потребители на различен антивирусен софтуер.

Проучването показва, че цялостното ниво на удовлетвореност на потребителите на AVG в САЩ и Великобритания е 94%, а в Чешката Република - 93%. Участниците от всяка страна споделят мнението, че възприемат AVG Anti-Virus като много напреднал софтуер за сигурност.

AVG е също много известен сред ИТ професионалистите. В Съединените Щати, AVG се класира по-високо от всички американски продукти, като 82% от ИТ мениджърите смятат, че AVG е ефективен продукт, на който може да се разчита, притежават развита технология и добро съотношение цена-производителност.

“Ние много ценим удовлетвореността на потребителите на AVG, независимо дали използват продуктите ни у дома или в бизнеса,” обяснява Лари Бридуел, Вице Президент на Глобални Стратегии за Сигурност в GRISOFT. “Ние постоянно се стараем да предоставим най-добрите продукти за защита срещу заплахи, без да претоварваме системните ресурси на компютрите. Доставя ни удоволствие, че потребителите по целия свят разпознават факта, че AVG посреща тези амбициозни цели.”

Проучването също е установило, че корпоративните клиенти във всички страни определят функционалността и качеството на продуктите за сигурност, като най-важни аспекти, когато избират софтуер за сигурност. Чешките потребители, обаче се фокусират върху поддръжката и цената; Британските ИТ професионалисти изискват съвместимост на софтуера с вече инсталирания софтуер в мрежите им, а американските потребители се интересуват най-вече от поддръжка, цена и функционалност.

За повече информация относно софтуера за сигурност AVG на компанията GRISOFT, можете да посетите сайта на оторизирания дистрибутор за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg)

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 13.06.07, 12:50, anonymous:
    напълно подкрепям по-горни те мнения ,и аз съм от феновете на AVG
  • Сряда, 13.06.07, 12:53, anonymous:
    Аз съм фен на NOD
  • Сряда, 13.06.07, 13:45, phrozencrew:
    tsvetanmail, фен ще си докато не те усетят, че не си си платил програмата и не ти спрат ъпдейтите на дефинициите. После ще легнеш и ти на кълката AVG.
  • Сряда, 13.06.07, 14:28, boy4o:
    NOD-ът е малко нещо прекалено истеричав и вдига врява за щяло и за нещяло. В същност, струва ми се, нарочно се прави така, че даже най-невинни неща (най-често adware) биват изкарвани като някакви ужжжжжжжжасссни вируси. Вероятно целта е да се баламоса потребителят, че се е сдобил с много велика АВ програма - така се качват продажбите, естествено, но се вреди на самия потребител поне по два начина: 1. Пречи му се да ползва някои твърде добри и напълно безопасни програми; 2. В последна сметка на потребителя му писва, престава да обръща внимание и на сериозните заплахи и така става белята... И хем си плащаш.
    В интерес на справедливостта следва да се отбележи, че и Avast напоследък, както изглежда, възприема същата непочтена практика.
    Нищо подобно не се наблюдава при AVG. При това безплатно.
  • Четвъртък, 21.06.07, 11:41, dhtj:
    Цитат
    ” ...В интерес на справедливостта следва да се отбележи, че и Avast напоследък, както изглежда, възприема същата непочтена практика.
    Нищо подобно не се наблюдава при AVG. При това безплатно. „
    Бях с касперси интернет секюрити,авг,нод,фпрот и сега с аваст. Най-доволен бях о ФПРОТ но така и не се помъчих да я кракна...
    после касперски: и с нея бях триал...(пак не я кракнах) след това авг фрий:Троянците си правиха купон на С: и в момента с аваст про: Удобна е пази в момента със "скенер при достъп"(Р2Р щит,Блок. скриптове,дир. съобщения,интернет,стандартен и мрежов щит а и пощата варди)
    П.П: за нод не съм писал нищо защото беше за един ден

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.