download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft представя War world за Xbox LIVE® Arcade

11.07.2007 10:50 (преди 16 години и 9 месеца) | ogi | показана 1964 пъти Статистики
Днес, Ubisoft обявява пускането на пазара, по-късно през това лято, на играта, създадена от дивелъпърите от Third Wave Games - War World - за Xbox LIVE® Arcade – на Xbox 360™ - видео гейм и развлекателната система на Microsoft.

София, България – 10 юли, 2007 – Днес, Ubisoft, един от най-големите издатели на видео игри в световен мащаб, обявява пускането на пазара, по-късно през това лято, на играта, създадена от дивелъпърите от Third Wave Games - War World - за Xbox LIVE® Arcade – на Xbox 360™ - видео гейм и развлекателната система на Microsoft. War World е динамичен шутър в трето лице, комбинация от уникален, спиращ дъха екшън и тактически геймплей. С War World се въвежда един тотално нов жанр в игрите за Xbox LIVE Arcade. Разработена изцяло с последна генерация визуални ефекти и енергичен геймплей, War World директно „хвърля” играчите в битка на бойното поле на разкъсвана от войни планета. Геймърите ще могат да избират измежду десет различни „Mechanoids”, всеки от които има специални способности и причинява значителни опустошения пo време на всяка една от 100-те сингъл-плеър кампании. War World е наистина първата по рода си игра за Xbox LIVE Arcade със страхотен мулти-плеър гейм сет на разположение на онлайн развлекателната мрежа Xbox LIVE®. War World за Xbox LIVE Arcade е отбелязана с “T” за „Teen”.

 

За War World

Представете си планета, животът в която е посветен изцяло на изкуството на войната. Този шутър от трето лице, направен изцяло и само за Xbox LIVE Arcade, съчетава както сингъл-, така и мулти-плеър, събрани в една компактна видео игра. С четирите си мулти-плеър режима, всеки от които позволява включването на до 8 играчи (Capture the flag, Bomb Assault, Death Match и Team Death Match) и огромната си сингъл-плеър кампания, War World е предопределена да стане една от топ игрите за Xbox LIVE Arcade.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.