download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GFI MailEssentials получи наградата на Service Provider Weekly

17.07.2007 11:53 (преди 16 години и 9 месеца) | ogi | показана 1523 пъти Статистики
GFI Software - международният разработчик за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и софтуер за известяване обявиха, че тяхното антиспам и антифишинг решение GFI MailEssentials е спечелило Наградата на Редактора на Service Provider Weekly за 2007 г. за производителност и надеждност. Тестовете, проведени от списанието, установили че GFI MailEssentials спира 98% от получения спам – „ако не и малко по-добре”.
„GFI MailEssentials за Exchange/SMTP може ефективно да спира спама да не поразява входящите пощенски кутии и получава нашата Награда Избор на Редактора за производителност и надеждност,” обяви онлайн-списанието за доставчици на услуги.
Service Provider Weekly заявява, че инсталирането на пакета е съвсем лесно и се препоръчва да се използва на същата система, на която се ползва email сървъра "за най-добри резултати". Списанието също допълва, че са харесали начина, по който GFI MailEssentials дава подробна информация, предназначена за мрежовите администратори.
По отношение на твърдението, че GFI MailEssentials може да спира 98% от спама, Service Provider Weekly казва, че „според нашите тестове мислим, че е доста близо, ако не и по-добро от това ниво.”
В заключение, списанието пише: „Ако търсите повече сигурност във вашата среда на email сървъра или желаете да не изпускате от очи системната производителност, то ние ви предлагаме да проверите GFI MailEssentials за Exchange/SMTP”.
„С повече от 60 000 инсталации при клиенти GFI MailEssentials е водещо анти-спам и анти-фишинг решение, което спира 98% от спама – както бе определено от независимите браншови експерти West Coast Labs – с много ниско ниво на неверни положителни резултати. Наградата от Service Provider Weekly затвърждава GFI MailEssentials като крайно необходимо решение за администраторите за следене пощенските кутии от техните мрежи да са без спам, ” каза Дейвид Вела, Директор на Управлението на Продуктите в GFI.
За повече информация, моля посетете сайта на оторизирания дистрибутор на GFI за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg)
За да изтеглите версия за изпробване на GFI MailEssentials, посетете http://www.gfi.com/mes/.

За GFI MailEssentials
GFI MailEssentials предлага анти-спам за Exchange Server и други email сървъри и премахва необходимостта да се инсталира и обновява анти-спам софтуер на всяка работна станция. GFI MailEssentials предлага бързо настройване и високо ниво на откриване на спам, като ползва Бейсово филтриране и други методи. С много малкото неверни положителни резултати, GFI MailEssentials ще премахне 98% от спама от вашата мрежа, кат открива и блокира фишинг писмата и трудния за откриване спам чрез изображения посредством проверка за Ботнет/Зомби. GFI MailEssentials също така добавя инструменти за управление на пощата на вашия пощенски сървър: автоматично подписване, наблюдение на пощата, докладване на пощата от Интернет, лист-сървър, сървърно-базирани автоматични отговори и POP3 изтегляне.

За Service Provider Weekly
Service Provider Weekly е инструмент, предназначен да помага на Доставчиците на Интернет Услуги (ISPs) да получат навременна информация за своите пазари и продукти. Service Provider Weekly не е свързана с никакви търговски изложения или други основни събития, така че то има способност да бъде открито, прямо и честно на своите редакторски страници. Списвано от професионалисти, Service Provider Weekly има уникално съчетание от новини, прегледи, качества и гледни точки. Неговият леко непочтителен стил е това което го прави сила, която да бъде вземана под внимание на пазара на Доставчици на Услуги.

За GFI

GFI е единен източник за мрежовите администратори за посрещане на техните нужди от софтуер за сигурност и управление на съобщенията. Чрез технологията си, спечелила множество награди, и агресивната си ценова стратегия, GFI е изключително атрактивно решение за стабилността и продуктивността във всекидневните задачи на бизнеса. Мрежовата сигурност е значително застъпена във фамилията продукти LANguard, която включва Network Security Scanner, Security Event Log Monitor, EndPointSecurity и Network Server Monitor. Сигурността на съдържанието е подсигурена чрез MailSecurity и WebMonitor. А основните нужди при работа със съобщения и електронни писма се посрещат от пакетите MailEssentials, FAXmaker и MailArchiver за Microsoft Exchange и SMTP mail-сървъри. GFI е фокусирана за работа чрез риселърски канали, като над 15,000 организации по целия свят използват пълната продуктова линия на софтуера им. Поддържана от агресивен web-маркетинг, който генерира около 600,000 разглеждания на продукти в сайта на компанията и води до 50,000 изтегляния на пробни версии всеки месец, GFI продължава да успява и да се развива на непрекъснато растящия пазар, като има над 200,000 инсталации в целия свят. GFI е основана през 1992 г. и има офиси в Малта, Лондон, Рейли, Хонг Конг, Аделаида, Хамбург и Кипър.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.