download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Без SMS-и в близко бъдеще

30.07.2007 14:42 (преди 16 години и 7 месеца) | stefankr | показана 3318 пъти Статистики

Изследователи от Gartner считат, че дните на SMS-ите са преброени, тъй като потребителите предпочитат мобилната електронна поща. През 2010 година всеки пети абонат на мобилна мрежа ще ползва e-mail през телефона си. Тази функция отдавна не е привилегия само за бизнес-телефоните, а след появата на java-клиента за популярната Gmail практически всяко устройство може да използва удобствата на електронна поща.

Към 2012 година устройствата, поддържащи работа с електронна поща ще бъдат напълно съвместими и настроени за удобна работа. Освен това ще са и много евтини. Към момента 20 милиона абонати от цял свят използват електронна поща през мобилните си телефони. През 2010 година този брой ще достигне 350 милиона. Скоро в Австралия достъпът до e-mail през Интернет скоро ще бъде включен в тарифния план. Това, според експертите в Gartner е правилният път - в бъдеще всички ще ползват само евтиния и удобен е-mail.

"SMS-ите са скъпа услуга, отчитайки обема на информацията, която се предава", заключава Робин Симпсон от изследователската група на Gartner Australasia.

Не пропускайте да бъдете винаги осведомени за новите писма в пощата ви като насочите малката Opera Mini към адрес http://www.gmail.com/ или насочите браузъра на мобилния си телефон към адрес http://www.gmail.com/app, за да изтеглите java-приложение за достъп до Gmail.

Източник: Onliner.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.