download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Без Skype

16.08.2007 23:33 (преди 16 години и 8 месеца) | stefankr | показана 9854 пъти Статистики

Потребителите на Skype по цял свят на 16 август не можеха да използват програмата. От компанията обясняват случилото се с проблем в пиринговите мрежи и софтуера. Към момента не е известно кога ще заработи програмата.

Skype е най-популярната VoIP-услуга в света. Според данни от първото тримесечие на 2007 година, потребителите са към 196 милиона, а средно 7-8 милиона от тях са тези, които общуват активно във всеки един момент.

Първоначално от сайта на компанията уведомиха, че са "възникнали проблеми с р2р-мрежите". По-късно се появи друга информация: "Екипът ни от специалисти откри, че е възникнал проблем със софтуера". Компанията се извинява за възникналото неудобство и съветва просто да се включи Скайп и да се изчака свързването на програмата, щом това затруднение бъде преодоляно.

Периодично потребителите успяват да се включат, след което отново Skype-клиентът преминава в режим "Извън линия". Представители на Скайп прогнозират, че проблемът ще бъде решен за 12-24 часа.

Подобни глобални проблеми изпитаха и потребителите на ICQ. За няколко часа на 20 март 2007 година системата за мигновен обмен на съобщения ICQ не работеше в цял свят. Проблеми имаше и през април.

Източник: cnews.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 17.08.07, 22:09, anonymous:
    Ебати без скайпа немога просто толкоз френдове имам че ..... аре по-бързо работете
  • Събота, 18.08.07, 10:01, anonymous:
    Влизай,вече е оправен ама аудио връзката май не е................
  • Сряда, 22.08.07, 00:47, flor_love:
    hi :} moje li nqkoi da mi kaje dali e vqrno tova deto go kazvat 4e skype 6teli da go zatvarqt za 3 god ?
  • Понеделник, 12.05.08, 08:14, anonymous:
    Вие кфо ми се правите на интересни като мн добре знаете че skype е най добрата програма за IP-Телефония и чат ??? а пък идва ли някоя друга има толкова служители и такъв office .... ама тряа се праите на инт мн qsny !!!
  • Понеделник, 12.05.08, 08:50, anonymous:
    ” Има и други добри алтернативи на Скайп. Но овцете ще ги познаете по това, че като тръгне едната и другите след нея ползват само Скайп! Ха сега стойте със скръстени ръце и пак прославяйте скапаният Скайп! „

    Виж сега по-добре е колкото се може повече хора да ползват един продукт, просто всичко се улеснява многократно. Примерно имаш 10 човека с които си кореспондираш често, ако и десетте ползват алтернативи става манджа с каша. Налага се да инсталираш 10 програми и всички трябва да са ти включени. Но ако по някакъв начин тези алтернативи могат да се вържат и да стане всичко едно, и аз примерно от Скайп да мога да проведа разговор с тебе, а ти да ползваш Voip Discount примерно, тогава това начинание да се изпробват различни програми ще го подкрепя.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.