download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Най-малкият в света USB рисийвър улеснява всички, които използват лаптоп при пътуване

21.08.2007 14:15 (преди 16 години и 7 месеца) | ogi | показана 3750 пъти Статистики
Следващото голямо нещо в света на мишките за лаптоп е наистина малко: Logitech представя новата безжична лазерна мишка VX Nano

FREMONT, Калифорния – Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), световен лидер в производството на компютърни мишки, представи Logitech® VX Nano – безжичната лазерна мишка за лаптоп с най-малкия рисийвър. USB рисийвърът е толкова малък, че почти се слива с лаптопа, което не налага постоянно да бъде включван и изключван при всяко преместване на компютъра. Той улеснява значително всички, които използват своите лаптопи при пътуване (PC и MacBook®).

„Безжичните мишки за лаптоп стават все по-предпочитани от тъч падовете” – каза Рори Дули, Заместник-директор на Logitech и Главен мениджър на отдел „Контролни устройства”. „В повечето случаи размерът на рисийвъра кара хората постоянно да го включват и изключват всеки път, когато ползват лаптопа си. Това, че направихме рисийвъра толкова малък, позволява той да стои постоянно включен в лаптопа – така потребителите пестят ценно време и никога не им се налага да се безпокоят, че ще го загубят”.

Нано рисийвър „Включи и забрави”
Нано рисийвърът „Включи и забрави” на мишката VX Nano е най-малкият в света USB рисийвър за мишки (в сравнение с 27 МHz USB рисийвъри за мишки за лаптоп, налични на пазара от 1 март 2007 г.). Когато се включи, нано рисийвърът почти се слива с лаптопа – подава се само на 8мм от контура на преносимия компютър. В резултат на това хората, които ползват лаптопи, вече не трябва да се безпокоят, че нано рисийвърът ще се загуби или повреди. Вместо това те просто го включват веднъж и после забравят за него – мишката VX Nano е винаги готова за употреба.

Усъвършенстван скролинг и представяне
За максимална продуктивност, мишката VX Nano е оборудвана с MicroGear™ прецизен скролер, който Logitech представи миналата есен в революционната безжична лазерна мишка Logitech® MX™ Revolution и безжичната лазерна мишка за лаптопи VX Revolution™. Когато скролерът се върти във възможно най-бърз режим, можете да преминавате през дълги документи само с едно движение на пръста. За да преминете към прецизния клик-след-клик скролинг режим, само трябва да кликнете скролера. Бутоните „напред” и „назад” позволяват навигация с минимални усилия в уеб страници и документи, докато One-Touch™ бутонът за търсене позволява моменталното достигане на резултатите от предпочитаната от вас търсачка. Лазерна технология осигурява плавен контрол над курсора и прецизно движение върху абсолютно всякаква повърхност, а безжичната 2.4 GHz дигитална технология предлага стабилна безжична връзка.

Изчистен и ултра-портативен дизайн
Изчистеният и ултра-портативен дизайн на мишката VX Nano осигурява лесното й пренасяне в чанта за лаптоп, джоб или дамска чанта, а овалната й форма и меките гумени захватки дават изключителен комфорт. Долната част на мишката VX Nano има капаче и когато е отворено през него могат да се видят двете AAA батерии и мястото за съхранение на нано рисийвъра.

Цена и наличност
Очаква се безжичната лазерна мишка за лаптоп на Logitech VX Nano да е на пазара в САЩ и Европа в края на август 2007 г. на препоръчителна цена от 69.99 евро.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 07.10.07, 20:20, anonymous:
    наистина е готино това,ще влезе в работа за тез които имат лаптоп,,но за българсия пазар ми се струва скъпо....,,пък и не сме напреднали чак толкова със безжичната интернет връзка.....

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.