download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

COMPUTER 2000 предложи на българския пазар мобилни телефони работещи едновременно с две SIM карти

14.09.2007 18:17 (преди 16 години и 7 месеца) | ogi | показана 4589 пъти Статистики
LT-X5 и PRIVILEG ZT588 са телефони от последно поколение, които по нищо не отстъпват на най-модерните, произведени от водещи световни компании като - NOKIA и Sony Ericsson

COMPUTER 2000 предложи на българския пазар мобилни телефони работещи едновременно с две SIM карти. Апаратите работят в мрежите на трите мобилни оператора в България - Mtel, Globul и Vivatel. Eдна от основните идеи на компанията е да сложи край на неудобството при използването и носенето едновременно на два телефона. Тя започна разпространението на два модела от марката PRIVILEG на която е официален дистрибутор.

Моделите PRIVILEG LT-X5 и PRIVILEG ZT588 са телефони от последно поколение, които по нищо не отстъпват на най-модерните, произведени от водещи световни компании като - NOKIA и Sony Ericsson. За да ни убеди в това производителя е заложил на изтънчен дизайн, използвани са последни върхови технологии, сериозно е наблегнато и върху мултимедията. Някои от основните им характеристики, които ги отличават от модели на други марки са:
 Голям сензорен LCD дисплей, което прави възможно въвеждането на информация, както от клавиатурата така и от самия дисплей с помощта на стайлус писалка (touch pen) или с директното натискане с пръсти върху eкрана. Моделите се предлагат с 256 MB памет. Паметта е от типа T-Flash / Micro SD и може да бъде разширявана. Богатата мултимедия в телефона е застъпена от Аудио и Видео плеър, два стерео говорителя, 1.3 Mpix фотоапарат, MMS, Диктофон, Рекордер и Игри. Има възможност за изтегляне от Интернет, както на аудио така и на видео файлове. Към някои от интересните бизнес и развлекателни функции са - световно време, калкулатор, календар, конвертор на мерни единици, конвертор на валути, хронометър. Броят възможни записи в телефонния указател е 300, но като се добавят възможностите за запис в двете SIM карти (по 250 за карта), те стават 800. Батерията е Li-ion и е с капацитет 1000 mAh при единия и 950 mAh при другия модел. Издръжливостта им е около 220 часа в Stand by режим и 220 минути в режим на разговор. Голям плюс е допълнителната батерия влизаща в окомплектовката на телефоните. В софтуера на телефона е предвидено и изчакване на обажданията, така че ако примерно говорите с някой на Mtel-ския номер и ви търсят на Globul-ския, можете да отговорите на обаждането като не прекъсвате връзката.
 

Предвид функционалността и впечатляващия дизайн на двата модела, разпространението им в момента върви много успешно, затова допринася и достъпната цена, която е около 490 лева. Подробна информация, както и снимков материал за двата модела може да намерите на сайта на дистрибутора: www.computer2000.bg, както и на сайта на производителя: www.privileg-bg.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.