download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GLOBUL Office Zone - и мобилен, и фиксиран номер в GSM-а

21.09.2007 15:00 (преди 16 години и 7 месеца) | stefankr | показана 4147 пъти Статистики

За първи път в България GLOBUL представя интегрирана телефонна услуга за мобилна и фиксирана телефония за своите корпоративни клиенти.

Танасис Кацирубас, изпълнителен директор на Globul
Танасис Кацирубас, изпълнителен директор на Globul

Чрез GLOBUL Office Zone ще имате и мобилен, и фиксиран номер в своя GSM. Така ще провеждате разговори по-евтино в избрана от вас зона чрез фиксирания номер. Извън зоната се използва мобилния номер. По този начин спестявате средства - по-евтини разговори в офис зоната, не е нужно да се купува, инсталира и поддържа телефонна централа, няма да плащате дори такси за откриване на телефонен пост. за да използвате GLOBUL Office Zone, не е нужно да настройвате мобилния си телефон, няма да сменяте номера си, ако сте клиент на Глобул.

Ако решите да използвате GLOBUL Office Zone, позвънете на номер (02) 415-0000, за да уточните подробности и да уговорите среща. Цените с ДДС посредством GLOBUL Office Zone са 0,018 лв. на минута за разговор с клиент на фиксирани мрежи във вашето населено място. Междуградските разговори са едва 7 стотинки на минута. С клиенти на Глобул говорите на 0,48 лв. на минута, а до останалите мобилни мрежи - за 0,54 лв. на минута. Ако ползвате GLOBUL Office Zone, минута разговор с мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада, Русия и фиксираните мрежи в почти всички европейски страни (Зона 1) е само 0,14 лв. на минута. Фиксираният телефонен номер е 12 лв месечна такса. В момента GLOBUL Office Zone се предлага на корпоративни клиенти на GLOBUL в София, Пловдив, Варна и Бургас, а през октомври - в Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково и Благоевград.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.