download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първата бета на Office 14 в началото на 2008 година

22.09.2007 11:16 (преди 16 години и 7 месеца) | evoker | показана 1893 пъти Статистики
Windows Server 2008 с финален вариант по същото време
В първата четвърт на 2008 година ще видим Windows Server 2008 (с кодовото наименование Longhorn, което беше използвано и за първата бета версия на Windows Vista Service Pack 1), също както и първа версия на новия офис пакет на Microsoft с работно име Office 14 (наследникът на Office 2007). Напомням, че това всъщност е тринадесетата версия на популярния пакет, но поради трискайдекафобия (страх от числото 13) на служителите от Редмънд, то те пропускат числото 13 в наименованието на пакета.
След като през месец юни тази година Microsoft анонсираха новата си придобивка Stratature (частна американска компания, водещ доставчик на MDM софтуер (ключова информация за оперирането на определен бизнес; обикновено включва подробни данни за потребители, услуги, работници, продукти и др.)) вече можем да сме сигурни, че MDM софтуера ще е съществена част от Office 14. Разработката на Microsoft в тази насока е с кодово наименование Bulldog и според компанията на Бил Гейтс ще е от първа необходимост на корпоративните потребители, които много по-лесно ще се справят с управлението на наследената разнородна информация.
По данни на Microsoft, първата бета версия ще се появи не по-късно от март месец 2008 година, като по всяка вероятност ще има и втори публичен тест в края на лятото. Компанията също така сложи край на спекулациите с премиерната дата, като заяви, че новия офис пакет няма да излезе в началото на 2009 година, а в края на 2008.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 26.09.07, 12:16, anonymous:
    Луд умора няма. 2007 е много тежък, макар че го бях инсталирал на ХР SP2, да не говорим че не е съвместим с предишните офис версии на чичко Бил. Трябва да сваляш файл, който да ти конвертира и прави съвместими документите написани на Office 2003 или ХР. В края на краищата се отказах от 2007 и се върнах 2003.
  • Четвъртък, 27.09.07, 11:00, boy4o:
    Е, в последна сметка, всички тези нови версии не са предназначени да бъдат по-полезни за потребителя. Всичко е просто, за да се въведе нова несъвместимост с предишните версии. Така потребителят се принуждава да си купи новия продукт и касичката в редмъндската бозаджийница кротко и мирно си се пълни.
  • Петък, 28.09.07, 10:09, anonymous:
    не ви трябва никакъв доп. фаил,в офис 2007 всичко което ви трябва за конвертиране го има!

                   чаво5555

  • Четвъртък, 04.10.07, 09:58, milenhr:
    Чудя ви се как продължавате да използвате платените продукти на Майкрософт , след като има абсолютно безплатен офис пакет, който по нищо не отстъпва на Майкрософтския, даже и го превъзхожда в много отношения. Става дума за Open Office.org От три години само този офис пакет ползвам. Постоянно се обновява и поддържа всички Майкрософтски формати. А и интерфейсът и всичко останало е едно към едно с Офиса на Майкрософт. С една съществена разлика- ВСИЧКО Е 100 % БЕЗПЛАТНО. Това e Open source приложение и не съдържа никакви реклами, червеи, шпиони и т.н.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.