download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Красиви снимки, бърз печат и мрежови функции - три в едно!

02.10.2007 20:05 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2241 пъти Статистики
HP показа, че потребителите могат да получат още повече с мултифункционалните устройства на компанията, благодарение на пускането на HP Photosmart C6280. Комбинираният принтер, копир и скенер предоставя 6-цветни снимки в до панорамен размер, монопечат със скорост 34 страници в минута (ppm), Ethernet мрежови възможности и сканиране с висока разделителна способност – всичко това на страхотна цена.

Броят на потребителите, желаещи да печатат снимки в домашни условия, расте. Затова няма причина тяхното универсално мултифункционално устройство да не им предостави същото качество на фотопечат, с което са свикнали от фотолабораторията. HP Photosmart C6280 използва шест отделни мастилници и висококачествени HP Vivera мастила за предоставянето на ярки, устойчиви на вода и избледняване снимки за поколения напред. Касетите могат да бъдат сменяни поотделно, без да хабите мастило.

С HP Photosmart C6280 потребителите вече няма да се мъчат да отпечатват снимки от принтер, предназначен единствено за документи. Цветният 6.1-см дисплей показва снимките за сортиране и редактиране и позволява на потребителите да извършват леки промени по тях. Нововъведение в принтера е бутонът за премахване на „червени очи”, който елиминира дефекта с едно натискане.
Автоматизираната касета за фотохартия предотвратява грешки при фотопечат, като разпознава размера на хартията и се уверява, че е подадена правилно. Няма нужда да свързвате устройството към компютър – потребителите могат да използват вградените слотове за памет карти или да свържат фотоапарата си към USB – само свържете и печатайте.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 05.10.07, 02:45, anonymous:
    Боъчо ,аз това го имам харизано ,но без прозореца.

    Апропо ,това е всичкото е и си е верно ,от кралицата го подслушах ,петрола и наркотиците шели да завладеият ,като имитират бум бум праз

    Ала от пророка знам ,че нечуваното е прoграмата им Белл ,за изтребване за 60 секунди цел квартал -без котка да измяче и преди някои да пръдне.
    от сигурно место се научих ...
    за да си подготвят следващия етап
    и понеже са подплашени ,че може всичко да загубят
    направо са полудели
    спасяваите се които и както може
    бягаите да бягаме ,ала накъде ?

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.