download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нов световен рекорд! 12-мегапикселова камера в GSM!

06.10.2007 10:29 (преди 16 години и 6 месеца) | evoker | показана 3596 пъти Статистики
Американска фирма доставчик на интегрални схеми е готова да счупи няколко рекорда наведнъж в областта на мобилните телефони

Няколко нови световни рекорда предстоят да бъдат поставени в областта на мобилните телефони и тяхната производителност, като главен виновник за това е Broadcom Corporation (компанията е с 16 годишен стаж в сектора на широколентовите комуникации; на 18-то място е в света в продажбата на полупроводници). От Broadcom разкриха официално, че са създали процесор способен да възпроизведе голям брой от страхотни подобрения и нововъведения върху мобилните апарати, като сред тях са HD camcoder и 12-мегапикселова дигитална камера.
Новият процесор (наречен BCM2727) е предназначен за Symbian S60 смартфони, като включва 2D и 3D графични ускорители за мобилен гейминг и високоинтерактивен потребителски интерфейс. Ясно е, че тук става въпрос за наистина мощен продукт, способен да издържи над 60 часа аудиовъзпроизвеждане и над 3 часа запис с HD камерата. Като производителност се приближава много до PlayStation Portable способен да обработва около 33 милиона триъгълника в секунда. Освен това, новите телефони ще имат HDMI порт за пълна връзка с HD телевизори, така че потребителите да се наслаждават на кадрите заснети с 12-мегапикселовата камера.
Редица от водещите компании при мобилните технологии (като Motorola, LG и Samsung ) вече правят планове да интегрират процесора BCM2727 в бъдещите си модели, които можем да очакваме най-рано в края на 2008 година.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.