download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Информация за IRISPen, уникалните писалки-скенери

21.10.2007 16:05 (преди 16 години и 5 месеца) | poltargaista | показана 2182 пъти Статистики
Скенерите-писалки IRISPen 6 работят точно като текстмаркер. Просто предвижвате писалката върху отпечатаната информация от вестници, списания, факсове, писма и др. и тя се преобразува в електронен вид в компютъра.

IRISPen предлага най-добрата постигана някога точност. Въвежданите думи, изречения и откъси от отпечатани материали в компютъра са с по-малко ниво на грешките, от която и да е предишна версия. Продуктът е свръх компактен, като има най-малкия размер и най-голямото качество на сканиране, които са постигани някога. Увеличеният брой приложни програми,
сред които Excel, Word, пощенски клиенти, Text Edit, Page и др. позволяват голяма гъвкавост при използване. Ако можете да набирате текст в определена програма, то вие ще можете да сканирате към нея с IRISPen. IRISPen притежава нов и изключително полезен помощник (wizard) и чете лесно текст, числа или малки изображения като води потребителя стъпка по стъпка през процеса на сканиране. IRISPen разпознава над 128 езика.

Сферата на приложение на IRISPen е много широка и практически неограничена – от офиси и гишета за обработване на документи до банки, складове, библиотеки и много други. Всяко лице или организация, което има нужда да въвежда или обработва текстова информация може да се възползва от предимствата на технологията. В този смисъл потребители на IRISPen могат да бъдат частни лица, малки фирми и предприятия, а също и големи корпоративни клиенти.

Цената на продуктите IRISPen, която включва хардуерно устройство и специализиран софтуер е различна според избрания модел и е както следва:

IRISPen Express - 149 EURO
IRISPen Translator - 199 EURO
IRISPen Executive - 199 EURO

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.