download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Информация за Windows 7

24.10.2007 11:23 (преди 16 години и 5 месеца) | evoker | показана 9238 пъти Статистики
Следващия Windows ще ползва 40 MB RAM!

Третият сервизен пакет за Windows XP и първите генерални промени в Windows Vista са далеч от крайните си варианти, но паралелно с разработката им, включително и на Windows Server 2008, по-познат с бившето си кодово наименование Longhorn, от Microsoft усилено се трудят върху следващия Windows.
Windows 7 с кодово име Vienna ще е наследника на Windows Vista и е планиран за 2010 година. Ядрото му е наречено MiniWin и представлява огромна колекция от компоненти. В случая много хора ще се помислят, че ядрото на следващия Windows бидейки още по-обемно от предшественика си (ядрото на Vista е повече от 4GB) ще заема един малък хард диск, но всъщност ще заема само 25 MB! MiniWin ще се състои от около 100 файла и няма да заема повече от 40 MB оперативна памет! При това, няма да включва, както в Windows Vista графична подсистема, която е изключително лакома за системни ресурси, а ще съдържа първичен HTTP сървър. Значението на последното все още не е ясно, но е сигурно, че ядрото MiniWin ще е единствено вътрешен продукт и няма да се предлага като основа за софтуерните продукти на други компании.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Петък, 02.11.07, 20:03, boy4o:
    IMA MNOO LOS VIROS!!!!!
  • Събота, 03.11.07, 12:08, anonymous:
    Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на arenabg преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове........ Wink
    изто4ник-Go-Link forum
  • Понеделник, 05.11.07, 00:21, anonymous:
    Всъщност засега това са само гадания,но се опасявам,че darklight е прав..... [sad] .....ядрото не е цялата ОС ......
    windows 7 ще използва различни драйвери(99.99%) така,че на старите компютърчета едва ли ще върви (като това е най-малкия проблем,изискванията ще бъдат наистина големи ми се струва)
  • Вторник, 20.11.07, 09:40, anonymous:
    hotler Кви са тия простотии бе? тоя починал оня починал.. що не ходиш да се прегледаш при някои психиатър!
  • Понеделник, 24.12.07, 10:33, teodor4o_pc:
    Naistina hosler e za psihiayr! Ina4e ne vqrvam ot edna ogromna OS kato vista da se mine kym ne6o po-nemo6no

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.