download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви специален промоционален пакет „Server + Software = Success“

15.11.2007 16:44 (преди 16 години и 5 месеца) | anonymous | показана 2246 пъти Статистики
Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg), софтуерен дистрибутор за България на качествен и достъпен софтуер за бизнеса, стартира нова три месечна кампания за 5% отстъпки при сървърните решения на Acronis, GFI Software, Grisoft и Entensys, когато са закупени заедно с нов сървър.
Новият промоционален пакет, наречен „Server + Software = Success“ (бълг. Сървър + Софтуер = Успех), обещава на клиентите закупили нови Windows или Linux сървъри от определени интегратори и вносители, заедно със съответния софтуер от Бизнес Софтуер Дистрибутор, да получат 5% обща отстъпка от цената на хардуера и софтуера.*

„С тази кампания бихме искали нашите партньори - хардуерните интегратори и вносители на сървърни системи, да се убедят окончателно във факта, че окомплектоването на техните сървъри с нашия софтуер води до по-висока производителност, безкомпромисна сигурност и е съществен фактор за успеха на клиентите им“, казва Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „От друга страна, се надяваме да насочим и вниманието на самите клиенти, които планират да закупят сървъри, към уникалните софтуерни решения, които Бизнес Софтуер Дистрибутор доставя на българския пазар директно от някои от най-добрите световни производители.“

Сървърните софтуерни решения, които са включени в промоционалния пакет на Бизнес Софтуер Дистрибутор - „Server + Software = Success“, са доказали ефективността си както при използване от големи корпоративни клиенти, така и от малкия и среден бизнес. Всеки един от сървърните продукти е спечелил множество награди и се използва от десетки хиляди, стотици хиляди или милиони потребители в настоящия момент.

Кампанията „Server + Software = Success“ стартира на 15 ноември 2007 г. е отворена към всички IT компании в България, които доставят нови сървъри на клиентите си и желаят да се ангажират с предлагане на софтуерни продукти заедно със съответните сървърни конфигурации.

За повече информация относно системните интегратори и вносители на сървъри, от които може да се закупи софтуер и хардуер с включена отстъпка, а също и за информация относно продуктите на промоцията, можете да се свържете с Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg).

* Отстъпката не важи софтуерни продукти и решения, на които Бизнес Софтуер Дистрибутор не е дистрибутор за България, а само за продуктите на Acronis, GFI Software, Grisoft и Entensys.

За разработчиците на софтуер от пакета „Server + Software = Success“

Acronis (http://www.bsd.bg/acronis-software) е световен лидер в съвременния софтуер за съхраняване и възстановяване на данните след бедствия и аварии. Компанията помага на предприятията да предпазят информация си и подсигурява достъпност, сигурност, цялостност и възстановимост на тяхната инфраструктура.

GFI Software (http://www.bsd.bg/gfi-software) е световноизвестен разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията. Чрез технологията си, спечелила множество награди, и агресивната си ценова стратегия, GFI е изключително атрактивно решение за стабилността и продуктивността във всекидневните задачи.

Grisoft (http://www.bsd.bg/grisoft-software) е водещ доставчик на решенията за антивирусна защита и интернет сигурност AVG. Компанията е една от най-бързо развиващите се в индустрията с повече от 60 милиона потребители в целия свят, които разчитат на AVG за защита на техните компютри и мрежи.

Entensys (http://www.bsd.bg/entensys-software) е компания, създадена от професионалисти в софтуерното разработване и маркетинг с десетилетия опит в областта. Основният продукт на компанията е прокси сървър с управление на трафика и съдържанието, който може да включва като опция и антивирусна защита.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като Acronis, GFI, Grisoft, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.