download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

BeamYourScreen в България

22.12.2007 16:08 (преди 16 години и 4 месеца) | vikulova | показана 2277 пъти Статистики
На 20 март 2007г. немската софтуерна компания BeamYourScreen GmbH откри свое представителство в София. От началото на месец октомври компанията зарадва клиентите си с български сървър.
BeamYourScreen GmbH е единствената по рода си компания на българския пазар, която предлага софтуерната услуга от типа “Screen Sharing” и “Web Conferencing”. “Избрахме България, защото регионът е важна икономическа точка на Балканите” - споделя Марк Цондлер, един от основателите на компанията. “Целта ни е за следващите 18 месеца да се превърнем в основен доставчик на софтуерните средства за онлайн сътрудничество чрез интернет. За нашите клиенти в България стартирахме местен сървър с цел предоставяне на още по-добра скорост, качество и непрекъсваемост на услугата.”
Трите продукта BeamYourScreen, Beam2Support и Beam2Present са уникални по това, че са плод на дълъг труд и собствена разработка. Вградената иновативна HTML технология прави компанията новатор в информационните технологии.
Beam2Support е бързо и лесно решение за дистанционна поддръжка чрез интернет. Не изисква инсталация и конфигурация от страна на клиента. Програмата работи при наличие на прокси сървъри и силни защитни стени и осъществява връзка с компютри, които имат динамични или частни нереални IP адреси.
BeamYourScreen е софтуерно решение за бързо трансфериране на работната среда чрез интернет. Организирането и провеждането на бизнес срещи, търговски презентации, консултации и обучения става без да напускате работното си място.
Beam2Present. Провеждането на онлайн търговски презентации и демонстрации сега е възможно само със стандартен интернет браузър и интернет. Иновативната HTML технология позволява бързо и лесно присъединяване на гостите към сесията без стартиране на изпълним файл.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.