download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Erpix-Единна система за управление на корпоративни ресурси

21.11.2005 09:51 (преди 18 години и 4 месеца) | pe_mitev | показана 1718 пъти Статистики
Erpix-Единна система за управление на корпоративни ресурси
ERPix е компютърна информационна система за единна обработка на данни в стопанските организаци. Разработва се като система с отворена архитектура и предлага комплексни решения за специфични нужди. Следвайки съвремените технологии и силата на отворения код, ERPix е иновативна, лесно приложима за широк кръг стопански организации ERP система.

Системата се разработва под GNU GPL лиценз.
# намалява цената на управление

Точната и навременна информираност е фактор за успешен бизнес. Бърз достъп до необходимата информация, ускоряване на процесите обслужващи документопотока, поетапна обработка на информацията от най-ниско до най-високо ниво в йерархията на организацията са параметри формиращи цената на управление. Оптимизацията на тези процеси е заложена в основата на ERPix като бизнес информационна система.

Erpix помага в:

# предлага решения за автоматизиране дейноста в много aспекти на бизнеса

Редица решения за автоматизиране на процеси от дейността на стопанските организации са еднакво приложими без значение браншовата принадлежност в икономиката. Специфичните за бизнеса изисквания могат да намерят приложение чрез комбиниране на готови решения. За нуждите, за които няма все още решения такива могат да бъдат разработени от общността разработчици на ERPix.

# ускорява процесите на производство и пласмент

Всяко производство е пряко зависимо от редица фактори като производствени мощности, материални запаси, планиранност и контрол. Правилното управление на тези фактори спомага за ефективни и непрекъсваеми производствени цикли. Контрола върху производителността на производствените мощностти и себестойността на готовата продукция са основни задачи на управлението. ERPix предоставя инструменти за контрол и управление на всеки производствен процес като информира за отминали, текущи и предстоящи процеси включително актуални данни за текуща ефективност.

# поддържа оптимални складови наличностти

Управлението на складовите наличностти е значимо за бизнеса и от неговата ефективност зависи пряко резултата от дейността на стопанските организации. Прекомерните складови наличностти се отразяват негативно върху разходите за управление на складовите стопанства, както и върху финансовите ресурси. Недостатъчните складови наличностти рефлектират върху логистичните процеси и връзките с външни контрагенти. Затова ефективното им управление е от основно значение за дейността на организацията.

# независима от ползваната операционна система

Съществуват много комерсиални както и свободно разпространяеми операционни системи. ERPix не налага изискване към ползваната в стопанската организация ОС. ERPix се разработва като платформано независим софтуер и може да бъде използван на операционните системи: Linux, Windows, Mac OS и др.

Повече за системата: http://erpix.org/

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.