download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Anti-Virus Free Edition е изтеглена от CNET Download повече от 1 000 000 пъти само за една седмица

28.01.2008 14:27 (преди 16 години и 2 месеца) | anonymous | показана 3912 пъти Статистики
GRISOFT, разработчик на гамата продукти AVG за сигурност, обяви, че антивирусната му програма AVG Anti-Virus Free Edition, е била изтеглена повече от 1 000 000 пъти от сайта CNET Download през седмицата между Коледа и Нова година, а също и през седмицата от 1-ви до 7-ми януари 2008 г. AVG Anti-Virus Free Edition е и най-изтегляната антивирусна прогарама и в Download.bg от много време насам
В допълнение, рекорден брой нови потребители са свалили AVG Anti-Virus Free Edition директно от сървъра на GRISOFT за същия период.

Постоянният висок брой изтегления увеличава още повече нарастващата притегателна сила на продукта за потребителите. AVG Anti-Virus Free Edition доближава психологическата граница от 1 000 000 изтегляния за седмица няколко пъти в миналото и така продуктът остава най-популярното приложение на Download.com.

“Компютърните потребители признават, че Интернет може да бъде опасно място за непредпазливите”, казва Карел Облук, главен технически директор в GRISOFT. “Те са винаги нащрек за най-добрата защита и милиони посетители в Download.com са я открили – в AVG Anti-Virus Free Edition. А предстоящото внедряване технологията LinkScanner на Exploit Prevention Labs в продуктовата гама на AVG ще подобри допълнително тази защита.”

GRISOFT придоби Exploit Prevention Labs през декември 2007 г. и ще обедини тяхната технология LinkScanner в продуктовата линия на AVG, включително и AVG Anti-Virus Free Edition. Сред ползите, които ще получат потребителите от технологията LinkScanner са предупреждения в реално време за заразени уеб страници преди те да посетят страницата, както и защита срещу изтеглящи се без знанието на потребителя файлове и експлойти.

Комерсиалните продукти на AVG са в наличност чрез широка мрежа от дистрибутори, риселъри, и бизнес партньори, както и чрез CNET Download и уебсайта на компанията www.avg.com. При комерсиалната гама продукти, потребителите получават безплатни обновявания на програмата и денонощна техническа поддръжка по време на целия лиценз.

За повече информация относно продуктите AVG на компанията GRISOFT можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД

За Grisoft

Основана през 1991 г. в Бърно, Чешката Република, Grisoft (http://www.bsd.bg/grisoft-software) е водещ разработчик на софтуер за антивирусна защита, защитна стена и решения за Интернет сигурност за малкия и среден бизнес. AVG е една от най-бързо растящите компании в индустрията с повече от 60 милиона защитени потребители в целия свят. Компанията има регионални офиси в Северна Америка и Великобритания, и е наела някои от водещите световни експерти по Интернет сигурност, и по специално в областите на вирусен анализ и откриване, софтуерно разработване и изследване на сигурността. Спечелилите много награди продукти на компанията се разпространяват глобално чрез мрежа от над 12,000 риселъра, а също и чрез AVG Anti-Virus Software Developer’s Kit (SDK) към заинтересовани партньори.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 28.01.08, 14:43, anonymous:
    Честито. Видимо е че се прави голяма реклама на продуктите на Grisoft в сайта. Дано това да е за добро. Продуктите им са наистина качествени.
  • Понеделник, 28.01.08, 23:31, aleksoft:
    Grisoft промениха името си на AVG Technologies CZ

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.