download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

От Microsoft пуснаха на аванта новите Еxpress версии на езиците от VS 2005 и SQL Server

04.12.2005 14:11 (преди 18 години и 4 месеца) | boby_dg | показана 1765 пъти Статистики
В срок от една година може да изтеглите ваше копие и да го ползвате безплатно

В действителност това беше обявено преди около месец на събитието по случай пуска на Visual Studio 2005. В началото имаше доста подозрения около това, но в крайна сметка след по-официално обявяване новината разтърси програмистите из целият свят.

В действителност около "безплатните" компоненти се вдигна доста шум в началото и излезе, че в действителност не са точно "безплатни завинаги, а безплатни за една година". Това доста обърка потребителите, защото много останаха с впечетление, че изтеглените версии са с ограничен във времето код, който ще прекрати работа и ще се самодеинсталира на 7 ноември 2006-та, когато изтича срока на безплатното разпространените. За наше щастие това, обаче не е така. Дан Фернандез, продуктовият мениджър на Microsoft направи следното изявление, за да разбуни слуховете

"Visual Studio Express е безплатно за една година
В срок до 7 ноември 2006-та ние правим промоционално намаление на версиите на VS Express и те са безплатни. Това не означава, че тези продукти ще спрат работа след година, а че ако изтеглите продукта безплатно и то преди 7 ноември 2006-та - ще може да си го ползвате завинаги."

Промоцията се отнася за visual Web Developer 2005 Express edition, SQL Server 2005 Express Edition, Visual Basic 2005 Express Edition, Visual c# 2005 Express Edition, Visual C++ 2005 Express Edition и Visual J# 2005 Express Edition. Можете да ги изтеглите от линка в края на статията, като затова ще се наложи да прежалите от 35-70Mb от трафика си. Изтеглянето започва с един малък инсталационен файл от 2.8Mb, а след това останалите компоненти се изтеглят автоматично от Internet по време на инсталацията. За да ползвате вашата версия ще се наложи да я регистрирате след това също безплатно.

Линк за повече информация и изтегляне :
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/default.aspx

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.