download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GRISOFT пуска втора бета версия на AVG 8.0

19.01.2008 21:38 (преди 16 години и 3 месеца) | anonymous | показана 4342 пъти Статистики
Новата версия на водещия пакет за сигурност предлага разширена защита и по-лесно използване.
GRISOFT, разработчикът на софтуер за сигурност AVG, пусна втората бета версия на AVG 8.0 за Windows за публично тестване, съобщиха от дистрибутора на компанията за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/). AVG 8.0 предлага напълно нов многонишков сканиращ модул, който комбинира антивирус и антиспайуер, като в същото време запазва типичното за продукта ниско влияние на сигнатурата върху операционната система и ефективността на сканиране.

Допълнителната защита в AVG 8.0 е осигурена чрез:
- безопасно търсене и безопасно сърфиране, постигнати чрез скорошното закупуване на Exploit Prevention Labs
- засичане на рууткити
- основна безопасност за моменталните съобщения чрез MSN Messanger и ICQ
- засичане на заразени с малуер файлове в уебсайтове.

”Тази нова версия на AVG значително увеличава наличната защита на нашите потребители”, казва Карел Облук, главен технически експерт в AVG. “Вярваме, че тази допълнителна онлайн защита, в допълнение към преустроения потребителски интерфейс, ще осигури по-проста, по-ефективна защита срещу днешните Интернет заплахи – защита в реално време в реален свят.”

Главният експерт по разработките Роджър Томпсън добавя: “Очакваме с нетърпение да видим бързата обратна връзка от потребителите за тази втора общественодостъпна бета версия и да им осигурим най-добрата възможна защита срещу малуер и киберпрестъпления, винаги когато те са онлайн ”

Чрез общественодостъпната си бета версия, AVG е в състояние да тества нова функционалност в широк обхват реални ситуации в допълнение към лабораториите си за изследвания и развитие, благодарение на повече от 60-те милиона потребители на компанията. Участниците в бета теста също се облагодетелстват от директно доставените им резултати за нови продукти преди официалното им пускане на пазара.

Потребителите на Windows, заинтересовани от общественодостъпната бета версия могат да научат повече за нея, да се регистрират и да изтеглят софтуера от:
http://www.bsd.bg/avg-beta-download

За Grisoft

Основана през 1991 г. в Бърно, Чешката Република, Grisoft (http://www.bsd.bg/grisoft-software) е водещ разработчик на софтуер за антивирусна защита, защитна стена и решения за Интернет сигурност за малкия и среден бизнес. Grisoft е една от най-бързо растящите компании в индустрията с повече от 60 милиона защитени потребители в целия свят. Компанията има регионални офиси в Северна Америка и Великобритания, и е наела някои от водещите световни експерти по Интернет сигурност, и по специално в областите на вирусен анализ и откриване, софтуерно разработване и изследване на сигурността. Спечелилите много награди продукти на компанията се разпространяват глобално чрез мрежа от над 12,000 риселъра, а също и чрез AVG Anti-Virus Software Developer’s Kit (SDK) към заинтересовани партньори.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като Grisoft, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 19.01.08, 22:56, anonymous:
    Тези от вас, които се регистрират и изтеглят AVG 8.0 Beta, могат ли да изкажат първите /и последващите/ си впечатления от продукта? Ще е интересно всички да чуем положителни или отрицателни коментари...
  • Неделя, 27.01.08, 13:09, anonymous:
    Веднага изтеглих бета версията. Моето мнение е че този продукт е много добър включва всичко свързано с защитата включително. Модулите които включва са:
    1. Анти вирусна система
    2. Анти шпионска система
    3. Ати спам модул
    4. Анти-рууткит
    5. Системен модул-наблядават се всички процеси, мрежовите връзки и разширенията в бразърите
    6. Имейл скенер
    7. Скенер на връзките
    8. Web shield-прослушва порт 80
    9. Защитата в релно време
    10. Менижъра за ъпейти.
    Аз досега позвах безплатната версия на АВГ и бях много доволен. Но това тук просто надминава всичко. Целия интерфес е сменен. Много по удобен е няма го досадния прозорец при осъвременяването на дефинициите а само едно малко прозорче че е ъпдейтнат. Отначало е объркващо защото програмата работи без трей икона долу и човек може да си помисли че не работи реалоно, но винаги може да се стартира само иконата до часовника.
    При проверка за вируси работа дълго тъй като не тества само вирусите но и за шпионски гадини и почти винаги намира няакви остатъци по браузърите.
    След като сложих тази бета сериозно се замислих дали да не си взема пълна версия.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.