download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Grisoft представи AVG Free за Linux

14.01.2006 12:10 (преди 18 години и 2 месеца) | anonymous | показана 1791 пъти Статистики
Милбърн, Ню Джърси - 10 януари 2006 г.
Grisoft, Inc., създателя на широко популярния и оценяван антивирусен софтуер AVG използван от милиони потребители представи новава версия на софтуера си, която е специално за Linux десктоп компютри.
AVG Безплатна Версия за Linux (AVG Free за Linux) е първия антивирусен продукт с качества на комерсиален продукт. Той е разработен за безплатно използване върху домашен компютър, като е предназанчен за максимална антивирусна защита за Linux системи" заяви Петер Липа, президентър на Grisoft, Inc.

"С нарастването на популярността на операционната система Linux е само въпрос на време тя да стане масово цел на разработчиците на вируси и друг нежелан софтуер" казва Петер Липа. "Grisoft е на най-предната линия за поддръжката на Linux и снабдява на всички Linux потребители със средства за защита, за да намали риска от вируси."

AVG Free за Linux е естествено развитие на посвещението на Grisoft към сигурността и естествена еволюция в продуктовата ни линия" - продължава Липа - " това прави едно цяло AVG Free, нашия продукт за домашни потребители и AVG за Linux, нашия комерсиален продукт създаден да защитава Linux сървъри в бизнес и корпоративна среда."

Въпреки, че Linux системите са сред най-устoйчивите на вирусни атаки, експертите са съгласни, че всички потребители на компютърна техника трябва да вземат предпазни мерки чрез инсталиране на антивирусна програма, която да се справя с такива нежелани програми и процеси.

AVG Free за Linux може да бъде инсталиран на един компютър и е предназначен само за лична, не-комерсиална и не-бизнес употреба. Въпреки това, той предлага много от предимствата на платените версии на AVG AntiVirus. Например, AVG Free за Linux включва интуитивен графичен потребителски интерфейс (GUI) който прави софтуера лесен за инсталиране и използване. Други предимства на AVG Free за Linux са:

    * Интуитивен графичен интерфейс, който прави софтуера лесен за инсталиране и използване
    * Чести осъвременявания на вирусната база данни
    * Малки файлове за осъвременяване, които не отнемат големи системни ресурси
    * Функция за автоматично осъвременяване
    * AVG Скенер за проверка при поискване, който позволява на потребителя да извършва тестове по график или по друго време по желание
    * Развити съвременни методи за откриване даващи малксимална вирусна защита.

Източник:
http://www.AVGBulgaria.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.