download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сайт с украшения за форумните ви подписи

08.02.2006 10:04 (преди 18 години и 1 месец) | krum | показана 7761 пъти Статистики
Очакват ви изящни лентички на различна тематика с готов код за вмъкване към вашия подпис във форумите.

Много хора са на мнение, че най-красивото в Интернет са безбройните потребителски групички, обединени с и без повод, членовете на които с огромно желание си бъбрят помежду си без значение от времева зона, разстояния или други пречки. Най-обичаното място за размяна на мнения сa форумите, понеже написаното си остава в базата на сайта, а не отива някъде в небитието...
Когато хора се опознават във форум или искат да изкажат лични предпочитания, най-бързият начин да добиете представа за тях е аватара (личицето на чатъра) и неговия подпис (посланието, което се появява под всеки коментар на потребителя). Напоследък стават все по-популярни така наречените "потребителски ленти" - специфични изображения, които се прикачат към подписа.
На адрес http://www.userbars.com/ ще намерите завидно богата колекция от стотици потребителски картинки за подписи с генериран готов код за директно вмъкване във вашия профил. Тези малки изкусно направени графики (userbars) са на най-разнообразна тематика. В сайта са подредени по категории - Интернет, Групи, Коли, Игри, Хардуер & Софтуер, ТВ & Филми, Музика, Хобита, Спортове, Кланове, Райони (тук фигурира и знамето на България като userbar) и др. Потребителските ленти ще ви помогнат да покажете своята личност, предпочитанията си по атрактивен начин. На адрес: http://forum.userbars.com/viewtopic.php?t=926 ще откриете обяснения как най-лесно можете сами да си изготвите подобна лента с помощта на Photoshop или Gimp. Имате възможност да предлагате за публикуване в сайта дранкулки, създадени от вас.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.