download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Направи си Глог

23.02.2006 11:39 (преди 15 години и 10 месеца) | krum | показана 6207 пъти Статистики
Глог е услуга за всички! Дори за хора без каквито и да е технически умения! С нея всеки лесно може да представи себе си, работата си, творчеството си, таланта си, уникалността си! Да открие себеподобни и ги организира в клуб по интереси, та дори и в бизнес схеми!

Ако ви е омръзнало да ви промиват мозъка с това, което не искате да знаете, ако искате да се чуват и вашите новини, да се вслушат и във вашето мнение, да споделите интересите си - направете си Глог!
Не е нужно да сте дизайнер, програмист, информатик. Глог ви дава инструментите, вие сглобете идеите си!

Когато професионалистите правят нещо, те го правят перфектно. Затова са професионалисти. Ето, че Дир. БГ за пореден път потвърждават тази истина с тяхната нова и вече напълно разработена услуга, която дава поле за изява на всеки и безплатно. На адрес http://glog.dir.bg можете да си създадете свой Глог. Глогът, това е готова, стилно оформена лична страница, която включва в своя център и личен блог, в който можете да публикувате информация за себе си или темите, които ви вълнуват, но това далеч не е всичко. През личен контролен панел можете да се възползвате от огромно количество апетитни услуги, които да добавяте към менюто на сайта си - Форум, Галерия, Новини Календар, Downloads, Анкети, Адреси, Списък, За контакти, Връзки, Публикации, Каталог и др. По своята същност представлява една перфектна CMS (Content Management System), в която всичко е готово и подготвено за крайния потребител - управника на Глога, който може да добавя категории в менюто на своя сайт под формата на готовите модули, да избира измежду готови дизайни за него, да правите промени по вече редактирани части от Глога и т. Н.
Глог е услуга за всички! Дори за хора без каквито и да е технически умения! С нея всеки лесно може да представи себе си, работата си, творчеството си, таланта си, уникалността си! Да открие себеподобни и ги организира в клуб по интереси, та дори и в бизнес схеми!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.