download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Водещият доставчик на сигурност за Интернeт GRISOFT променя името си на AVG TECHNOLOGIES

08.02.2008 13:51 (преди 16 години и 2 месеца) | anonymous | показана 1761 пъти Статистики
GRISOFT, разработчик на фамилията софтуерни продукти за Интернет сигурност AVG, съобщи днес, че променя името си на AVG Technologies. Ефектът от преименуването засяга всички филиали в света.
Промяна в световен мащаб, предназначена да увеличи популярността на марката AVG

Чешка Република, 6-ти февруари, 2008 г.- GRISOFT, разработчик на фамилията софтуерни продукти за Интернет сигурност AVG, съобщи днес, че променя името си на AVG Technologies. Ефектът от преименуването засяга всички филиали в света:

Компанията-родител сега е AVG Technologies N.V.
Филиалът, базиран в Чешката Република, сега е AVG Technologies CZ, s.r.o.
Филиалът, базиран в САЩ, сега е AVG Technologies USA, Inc.
Филиалът, базиран в Кипър, сега е AVG Technologies CY, Ltd
Филиалът, базиран в Обединеното Кралство, който вече работи под името AVG, сега ще бъде известен като AVG Technologies UK Ltd.

Всички други контактни и търговски данни остават непроменени, включително сегашните търговски марки GRISOFT.

"Промяната в името цели главно да се увеличи популярността на марката AVG в световен мащаб", казва Джей Ар Смит, главен изпълнителен директор на AVG Technologies. "Като обединим нашата корпоративна идентичност с идентичността на марката ни, ние очакваме значително да увеличим ефективността от маркетинговите ни дейности и другите комуникации."

За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД

Марката AVG е добре позната на пазара за антивирусна и Интернет защита; анкета, направена в Съединените щати наскоро, установи че AVG е третата най-добре позната антиврусна марка след Norton/Symantec и McAfee и една от двадесетте най-много изтегляни програми от сайта на CNet - download.com. През последните няколко месеца компанията придоби домейни, свързани с AVG, на много международни пазари, за да осигури плавния преход към новата корпоративна идентичност.

За AVG Technologies

Основана през 1991 в Бърно, Чешка Република. През годините AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) се е превърнала във водещ международен разработчик на решения за защита от Интернет заплахи за крайни потребители и малки и средни бизнеси. AVG е една от най-бързо разрастващите се компании в индустрия с повече от 66 милиона активни потребители в целия свят. Компанията има местни офиси в Северна Америка и Обединеното Кралство и наема някои от водещите експерти по Интернет сигурност в света, и по-специално в области като проучване, анализи и откриване на заплахите. Многократно награждаваните продукти на AVG се разпространяват в света чрез риселъри и чрез Интернет, както и чрез трети страни чрез Софтуерни пакети на разработчика (SDK).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като Grisoft, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.