download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Multiplied Media въвежда Acronis True Image Enterprise Server като корпоративен стандарт

22.02.2008 16:45 (преди 16 години и 1 месец) | ogi | показана 2066 пъти Статистики
Миграция на виртуализацията и защитата на данни по целия свят са първостепенни системни софтуерни приложни програми
Acronis (http://www.bsd.bg/acronis-software), доставчик на софтуер за достъпно, мащабируемо управление на съхранение на данни и възстановяване след бедствие, обяви, че Multiplied Media (TSX-V: MMC), от Калгари, Албърта, Канада, разчита на софтуера Acronis True Image да защитава четири физически сървъра и повече от 10 виртуални сървъра, които управляват услугата на компанията за търсене в моменталните съобщения.
Multiplied Media (www.multiplied.com) използва Acronis True Image 9.1 Enterprise Server, за да архивира и възстановява програми и информация, за да държи бизнеса си работещ непрекъснато, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Клиентите на локалната услуга Poynt за търсене на компанията могат да изпращат съобщение и веднага да намерят името и адреса на най-близките бизнеси. По тази причина е изключително важно услугата да е винаги на разположение.
С Acronis True Image 9.1, Multiplied Media може бързо да направи хардуерно изображение, след което да го възстанови към различен хардуер - бърз и лесен начин да се гарантира, че информацията е винаги на разположение. Acronis True Image също помага да се увеличи оползотворяването на хардуера за постигане на по-добра възвращаемост на инвестициите (ROI) на центъра за данни, като се архивират и физическите, и виртуалните компютри.
В много организации само 10-20 процента от целия капацитет на сървъра се използва по едно и също време.* Като инсталира масово решение за виртуализация и е в състояние да използва операционни системи от различни производители на един сървър, Multiplied Media намалява броя на физическите сървъри, които се изискват, за да се увеличи оползотворяването на съществуващите сървъри.
"Когато решихме да виртуализираме центъра си за данни, Acronis True Image се оказа перфектното допълнение за архивиране и възстановяване", казва Клер МакМюлън, вице-президент, отдел Операции при Multiplied Media. „Другите продукти, които изпробвахме, нямаха способността да създават хардуерното изображение, да го виртуализират и после да го възстановят към различен хардуер. Това е сложна задача, която Acronis прави добре.”
Odyssey Consulting Group от Лонг Бийч, Калифорния, се включи в ранната фаза на планиране на мрежата заедно със стратегическия партньор на Multiplied Media за дизайн iDesign. „Обсъдихме това да станем виртуални в ранните фази на развитие, което даде на Multiplied Media гъвкавостта, от която се нуждаеше, за да поддържа разработчиците и инженерите по целия свят", казва Стивън Л. Роуз, мрежов архитект и партньор в Odyssey. „Продуктът на Acronis е най-добрия избор за работните среди под Microsoft Virtual Server на Multiplied Media и ги превърна в стандартни физически производствени сървъри. Лесното използване и надеждността на Acronis True Image Enterprise Server се доказаха отново и отново. Той е главният елемент в моята виртуализиращ набор от инструменти.”
„Acronis True Image има всички характеристики, които изиска Multiplied Media, за да запази бизнеса си активно работещ и да се справи с нуждите си за миграция на данни”, казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis. „Всички бизнеси трябва да имат работещи планове, за да осигурят защитата на информацията и бързото й възстановяване преди възникване на непредвиден срив в системата или друго бедствие, независимо от това дали хардуерът е физически или виртуален.”

За Multiplied Media Corporation
Multiplied Media Corp. (www.multiplied.com) е разработчик на Poynt, първата мултимедийна местна услуга за търсене, на разположение за мрежите за моменталните съобщения Windows Live Messenger на Microsoft и AIM на AOL. Чрез споразумения с Yellow Pages Group в Канада и Idearc Media (Superpages.com) в Съединените Американски Щати, Poynt свързва потребители с информация за потребителски стоки, за промоции и цени на дребно, която подпомага вземането на решение и покупката. С главна квартира в Калгари, Албърта, Канада, Multiplied Media търгува на фондовата борса TSX Venture Exchange под обозначението MMC.
Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

За Acronis
Acronis (http://www.bsd.bg/acronis-software) е световен лидер в съвременния софтуер за съхраняване и възстановяване на данните след бедствия и аварии. Компанията помага на предприятията да предпазят информация си и подсигурява достъпност, сигурност, цялостност и възстановимост на тяхната инфраструктура. Патентованите от Acronis технологии за цялостно копиране и управление на дискове са утвърдени с надеждността си в индустрията и са спечелили множество награди за отлична защита на данните, архивиране и възстановяване, инсталиране на системи и миграция на сървъри за физически и виртуални сървърни машини. Най-известния продукт на Acronis, Acronis True Image, е водещо решение за Windows и Linux за създаване на копия на цели дискове и възстановяване от ниво чист хардуер, като се използва и като инструмент при извършване на миграции. От 2002 г., Acronis True Image е бил избран за решение от десетки хиляди клиенти от малки и средни фирми до такива включени във Fortune 500 в банкирането, професионалните услуги, здравеопазването, технологиите, търговията, държавните институции и в производствените предприятия. Като глобална компания, Acronis има офиси в САЩ, Европа и Азия и продава продуктите си директно и чрез риселъри в целия свят.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор
Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.