download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG разширява каналите си за дистрибуция в САЩ чрез Ingram Micro

23.02.2008 13:52 (преди 16 години и 2 месеца) | anonymous | показана 1782 пъти Статистики
Производителят на софтуер за сигурност AVG Technologies, разработчик на фамилията софтуерни продукти за сигурност AVG, обяви, че подписа споразумение за дистрибуция с водещия технологичен дистрибутор Ingram Micro Inc. (NYSE: IM).
Ingram Micro вече ще предлага пълната гама продукти за сигурност на риселърите си в САЩ и Канада чрез директно лицензиране и канали за продажби на дребно и OEM.

С база от повече от 70 милиона активни потребители, AVG е четвъртият най-голям доставчик на антивирусен софтуер по брой потребители, като Северна Америка съставлява най-голям дял от тях. Споразумението с Ingram Micro е последното най-важно събитие в разширяването на компанията в САЩ и Канада.

„Имаме удоволствието да предлагаме многократно награждаваната гама софтуерни решения за сигурност на AVG", казва Джоди Хонор, вице-президент „Управление на търговията със софтуер" в Ingram Micro.

„AVG се е отличила като умел партньор и едновременно работи както на международно ниво, така и с риселърите си тук в САЩ.

Продуктите са не са само лесни за продаване, инсталиране и поддръжка от партньорите по канала, но също така, защото приложенията са леки, те снабдяват клиентите на риселърите ни с надеждна защита без да влияе върху производителността на компютрите им."

Според скорошна статия във VARBusiness, "2007 Alternative Vendors By Category", AVG е определен като водеща алтернатива номер едно на традиционните лидери на антивирусен софтуер за сигурност в Интернет на пазара като McAfee и Symantec. Повече от половината от риселърите, взели участие в проучването за статията, предпочетоха да предложат алтернативни решения като AVG на техните клиенти заради по-добрата му производителност.

„Статията във VARBusiness посочва производителността като основна болна тема за риселърите и поради същата причина клиентите на повечето от нашите риселъри избраха AVG пред конкурентните решения", казва Рик Карлсън, управляващ директор в отдел "Северна Америка" - AVG. „AVG предлага на клиентите на риселърите слабо въздействие върху производителността на системата, независимо дали става дума за стари, морално остарели компютри или за най-новите PC-та, които използват софтуер, изискващ много памет, като Windows Vista. Производителността и ниското въздействие върху производителността на системата са сред най-важните причини Ingram Micro да избере да работи с нас. Очакваме с нетърпение да станем един екип с Ingram Micro, за да увеличим присъствието си в Северна Америка."

Споразумението обхваща територията САЩ и Канада и допълва съществуващата Reseller Merit Program на AVG. AVG сега ще предлага на настоящите си американски партньори-риселъри възможността да продължат да работят с компанията или чрез Ingram Micro със същото ниво на обслужване и щедри отстъпки.

AVG разширява своето присъствие чрез канали за продажба

Връзката на AVG с Ingram Micro спомага за разширяване присъствието на компанията в каналите за риселъри, OEM и продажби на дребно. AVG започна своите усилия за налагане на OEM решения на северноамериканския пазар по-рано тази година и вече работи с един от най-големите производители на хардуер в света. Производителите на оригинален хардуер (OEM) избраха AVG, защото софтуерът осигурява надеждна защита в Интернет, без да забавя производителността на системата. AVG също така улеснява производителите да инсталират и поддържат софтуера. Например, инсталационните дискове идват предварително заредени приложения. Производителите на хардуер или техните клиенти след това използват интелигентен лицензен номер, за да активират правилните приложения за определен лиценз. За разлика от други софтуерни решения за сигурност, клиентът няма нужда да получава нов диск за всяка за всяка промяна или осъвременяване.

AVG влезе в канала за търговия на дребно на Северна Америка по-рано тази година чрез сделка с дистрибутора на компютърни продукти Navarre. Ingram Micro също ще поддържа AVG в бързо растящите им усилия да навлязат на пазара на продажби на дребно като помощен източник. Продуктите на AVG са на разположение от водещите риселъри като Wal-Mart, Amazon, NewEgg, Fry's Electronics, Office Depot, OfficeMax и други.

Програмата за заслужили риселъри на AVG

AVG предлага на риселърите си широка гама от ползи, за да им помогне да успеят на мултимилиардния в американски долари пазар на софтуер за сигурност. Изключителните ползи за риселърите включват агресивни отстъпки, които се увеличават на степени, приоритетна техническа поддръжка, специален екип за консултация при покупка, програма за оценяване на продукта, препратки към заинтересовани бъдещи клиенти, навременни предупреждения за вируси по имейл и бюлетини с новини.

За повече информация как да станете риселър на дистрибутора на AVG за България, Бизнес Софтуер Дистрибутор, посетете http://www.bsd.bg/software-resellers-network-apply

За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор

За AVG Technologies

Основана през 1991 в Бърно, Чешка Република. През годините AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) се е превърнала във водещ международен разработчик на решения за защита от Интернет заплахи за крайни потребители и малки и средни бизнеси. AVG е една от най-бързо разрастващите се компании в индустрия с повече от 66 милиона активни потребители в целия свят. Компанията има местни офиси в Северна Америка и Обединеното Кралство и наема някои от водещите експерти по Интернет сигурност в света, и по-специално в области като проучване, анализи и откриване на заплахите. Многократно награждаваните продукти на AVG се разпространяват в света чрез риселъри и чрез Интернет, както и чрез трети страни чрез Софтуерни пакети на разработчика (SDK).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.